Більярдистам із Рівного та Млинова присвоїли нові розряди

25 Листопада 2020, 10:48
1708

Двом більярдистам із Рівненщини за підсумками ІІІ Чемпіонату Рівненської області присвоїли новий розряд, один із гравців свій розряд подовжив.

За результатами ІІІ Чемпіонату Рівненської області 2 розряд присвоїли Олегові Андрейку (Млинів), Юрієві Чайкуну (Рівне), а Олександр Закотій із Рівного продовжив свій 2 розряд ще на два роки. Таку інформацію оприлюднили на сторінці РОО ФСБУ у фейсбуці.

Микола Скоропад також повідомляє, що зараз готують документи на продовження КМС Анатолію Анісімову (Рівне) та на присвоєння 1 розряду Захару Вознюку (Дубно).




 

Коментарі
25 Листопада 2020, 14:42
Правильно висловлюйте термінологію. Спортивні розряди не можна продовжити, їх присвоюють, у тому числі повторно. При чому спортивні розряди присвоюють структурні підрозділи з питань фізичної культури і спорту органів державної виконавчої влади. Так, КМСУ та І спортивний розряд присвоює виключно департамент РАП, соціальної, молодіжної політики та спорту ОДА, а ІІ спортивний розряд має присвоїти для рівненських спортсменів управління у справах сім&amp;quot;ї, молоді та спорту Рівненського МВК, а млинівському спортсмену - відповідний структурний підрозділ Млинівської РДА, про що має бути видані відповідні розпорядчі документи. В області таких розрядів щомісяця присвоюється близько 50 спортсменам.<br/>Цікаво також написано, що &amp;quot;зараз готують документи на продовження спортивних розрядів&amp;quot;. Поспішіть, бо на присвоєння розрядів можна подати документи не пізніше півроку після завершення змагань. А це ж робота 5 хвилин, і, на мою думку, не потрібно акцентувати увагу на цій роботі)))<br/>Проте, приємно відзначити, що робота у напрямку розвитку більярдного спорту нарешті зрушила з місця. Бажаю успіхів і спортсменам і федерації!
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
26.03.2024