БК «Старий Луцьк» вдруге переміг «Говерлу» на виїзді

23 Листопада 2020, 08:33
951

БК «Старий Луцьк-Університет» переміг «Говерлу» у другіц грі, лучани зуміли втримати переможний результат.

Про це інформує офіційний сайт БК «Старий Луцьк-Університет»

Стартові хвилини поєдинку залишилися за господарями. Декілька очок поспіль для своєї команди заробив «бігмен» Лесик.

Команда Павла Піскарьова лідирувала у рахунку 9-3. Після дальнього влучання Унгуряна лучани відчули впевненість у власних силах і наздогнали суперників, а згодом вийшли вперед у рахунку.

Непогано у ці хвилини виглядав Роман Бондарук, який лише у цьому сезоні дебютував у Вищій лізі. Влучні три штрафні Прозапаса «підвели риску» у першій чверті: 14-23 на користь гостей.

Друга десятихвилинка для лучан виявилася не дуже вдалою. В «Говерли» розігрався Дроздов, який влучав з середньої та дальньої дистанції. Не відставав і Лесик. Перевага «Старого Луцька» скоротилася всього до 1 очка.

Однак завдяки вдалим діям Тютюнника наша команда пішла на велику перерву лідером 34-38.

Третя чверть стала малорезультативною. На двох команди заробили всього 23 очка. Найчастіше в опонентів влучав Лесик, а в лучан – Унгурян. Команди часто помилялися та хибили. Перед останньою чвертю команда Павла Піскарьова наблизилася до «Старого Луцька» на відстань всього одного дальнього кидка: 46-49.

Непоступливі хлопці з Івано-Франківська і не думали здаватися. Навіть після того, коли перевага «Старого Луцька» зросла до + 11 очок, господарі продовжували вірити у свій «камбек».

Дроздов скоротив відставання до 3 очок, але на більше «Говерлу» не вистачило. У підсумку, 60-65 на користь «Старого Луцька».

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024