Вперед на «Говерлу»: анонс матчів Вищої ліги

21 Листопада 2020, 13:19
768

Команда Володимира Журжія на виїзді зіграє проти «Говерли» з Івано-Франківська.

Про це інформує офіційний сайт БК «Старий Луцьк-Університет»

Перший матч команди зіграють 21-го листопада о 18:00.

Ще одна гра відбудеться в неділю, 22-го листопада о 13:00. Трансляція – Ютуб.

«Говерла» та «Старий Луцьк-Університет» вже декілька років поспіль є суперниками у Вищій лізі з баскетболу. Протистояння цих команд завжди захопливі та інтригуючі.

Тим не менш, за рік змінилося дуже багато в обох колективах, однак від цього звітні матчі не стануть менш цікавими.

У цьому сезоні склад «Говерли» суттєво омолодився. В порівнянні з минулорічними матчами у команді Павла Піскарьова немає досвідченого тріо Калашніков-Кошовець-Орленко. Без цих гравців баскетболісти з Івано-Франківська, здавалось би, виглядають не так грізно: «Говерла» стартувала у сезоні із 6 поразок.

Тим не менш, місцева молодь точно не є «хлопчиками» для биття. Як мінімум, у трьох із шести програних поєдинків «Говерла» мала можливість зачепитися за перемогу. Лідерами цієї команди за статистичними показниками є Сергій Аврахов (17 очок та 4.2 передачі за гру) та Степан Лесик (12. 2 підбирань).

«Старий Луцьк» у попередньому турі двічі обіграв «Хімік-2». В цих матчах команда Володимира Журжія виглядала дуже солідно. Низка гравців продемонстрували свої найкращі якості і, незважаючи на травми та хвороби, сама наша команда, без сумніву, буде фаворитом у протистояннях в Івано-Франківську.

Однак не варто до завершення поєдинків відразу вважати, що в активі гостей вже є 2 перемоги. Місцева команда на власному майданчику зробить все, щоб дати бій одному з лідерів Вищої ліги.

За статистичними показниками кращим у складі «Старого Луцька» є Владислав Унгурян. Тим не менш, Володимир Журжій після матчів з «Хіміком-2» відзначав, що «Старий Луцьк» сильний командною грою, а не окремими персоналіями.

 

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024