OlympicLab із чемпіоном-веслувальником побували в Демидівському ліцеї

19 Листопада 2020, 17:12
1376

У Демидівському ліцеї відбувся черговий етап проєкту #OlympicLab, під час якого школярі зустрілися з чемпіоном та дізналися більше про здоровий спосіб життя.

Відділення НОК України в Рівненській області за підтримки закладів «Спорт для всіх» області продовжує реалізовувати проєкт #OlympicLab за участю провідних спортсменів краю. Як повідомляють на сторінці «Спорт для всіх Рівненщини», для учнів Демидівського ліцею організували черговий модуль «Чат з чемпіонами та навички лідерства» за участю майстра спорту України з веслування на байдарках і каное, багаторазового чемпіона України, учасника чемпіонатів Європи та світу, а також чемпіона світу з веслування на човнах «Дракон» Богдана Кучмея.

Заступниця директора КЗ «ОЦФЗН «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради, членкиня РОВ НОК України Руслана Найко представила гостя та розповіла учасникам про проєкт #OlympicLab. До спілкування доєднався і керівник центру «Спорт для всіх» Демидівської ОТГ Володимир Колесник. Їх виступи продовжив Богдан Кучмей, який також дав відповідь і на численні питання дітей.



 

Потім організатори заходу запросили учасників узяти участь в «Олімпійській вікторині», переможців якої відзначили призами НОК України.

Завершився захід розминкою за участю відомого спортсмена, спортивними конкурсами, спільним фото на згадку та врученням брендованих сувенірів НОК України всім учасникам.


 

Читайте також:

Учитель із Хорова отримав «Посилку успіху» від Кличка

Нагородили тренера, який 40 років виховує футболістів на Гощанщині

Луцьк: для дітей привокзального мікрорайону організували спортивні заходи

 

Підписуйтесь на Телеграм-канал Спорт на Районі і завжди будьте в курсі подій

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024