Футбол Рівненщини: відомі чемпіони трьох обласних дивізіонів

16 Листопада 2020, 18:18
Футбол Рівненщини: відомі чемпіони трьох обласних дивізіонів 3322
Футбол Рівненщини: відомі чемпіони трьох обласних дивізіонів

Футбол Рівненщини входить у міжсезоння.

У неділю, 15 листопада, відбулися поєдинки завершального 14 туру Чемпіонату Рівненської області з футболу серед команд Першої ліги сезону 2020 р. Переможців нижчого дивізіону та ветеранських змагань було відомо раніше.

У Чемпіонаті Рівненської області з футболу серед команд Першої ліги сезону 2020 р. чемпіонство здобув клуб «ОДЕК» (Оржів) – багаторазовий чемпіон області, володар Кубка Рівненської області з футболу 2020 р. Срібні медалі виборола команда «Садове» (Садове Гощанського району), а бронзові «Коливань» (Клевань).

«ОДЕК» (Оржів)
«ОДЕК» (Оржів)

 

До речі, відповідно до інформації, яку публікує Рівненська обласна асоціація футболу, ФК «Іква» (Млинів) не з’являвся на ігри від середини жовтня. Таким чином команда заробила чотири технічні поразки й фінішувала останньою.

У Чемпіонаті Рівненської області з футболу серед команд Другої ліги сезону 2020 р., який завершився 24 жовтня, чемпіонство виборов новачок обласних змагань – ФК «Грем’яче» з Острозького району. Срібний призер – ФК «Зарічне», а бронзові нагороди дісталися команді «Енергія» з Володимирця.

ФК «Грем’яче»
ФК «Грем’яче»

 

Того ж дня завершився Чемпіонат Рівненської області з футболу серед ветеранських команд 35+ сезону 2020 р.

Команда «Autoplus» (Млинів) «узяла» золоті медалі. «Понеділок» (Рівне) здобув срібні нагороди, а команда «Ветеран» (Гощанський район)  бронзові.

Ветерани «Понеділок» та «Autoplus» (Млинів)
Ветерани «Понеділок» та «Autoplus» (Млинів)

 

Сезон 2020 року приніс футболу Рівненщини і втрати. Наприкінці жовтня через ускладнення від коронавірусу відійшов у вічність голова Сарненської районної федерації футболу, президент клубу «Маяк» (Сарни) Микола Клевака. Навесні Микола Харитонович був одним із тих, хто не підтримав проведення змагань в умовах пандемії, тому «Маяк» цьогоріч не брав участь у першості області.

 

Підписуйтесь на Телеграм-канал Спорт на Районі і завжди будьте в курсі подій

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024