За 36 мільйонів гривень у Смизі реконструюють спортивний комплекс

16 Листопада 2020, 15:17
871

У 2021 році реконструюють спортивний комплекс «Меблевик» у Смизі.

Затвердили перелік проєктів, що можуть фінансуватися за кошти з Державного фонду регіонального розвитку у 2021 році в Рівненській області. Зазначають на сторінці Смизької громади у фейсбуці.

Ними стали ті ініціативи, що набрали найбільше балів представників обласної комісії з відбору інвестиційних проєктів та програм. Серед переможців — реконструкція спортивного комплексу «Меблевик».

Читайте такожЗа кошти фонду регіонального розвитку у Смизі реконструюють спортивний комплекс

Підписуйтесь на Телеграм-канал Спорт на Районі і завжди будьте в курсі подій

Загальна вартість проєкту становить 36,2 мільйона гривень з яких 10% — це співфінансування з місцевого бюджету. Тобто, на реконструкцію спорткомплексу Смизька селищна рада в наступному році виділить 3,9 мільйона гривень. Решту профінансує Державний фонд регіонального розвитку.

 

Створення Державного фонду регіонального розвитку (ДФРР) є однією з умов прискорення соціально-економічного розвитку регіонів України, переведення державних інструментів розвитку регіонів на нову основу.

Читайте також: Реконструкцію басейну у Дубні планують закінчити до кінця 2020 року

Відхід від старої практики фінансування виключно будівництва все нових об’єктів, передусім бюджетної сфери, які домінували в переліках фінансування за кошти субвенції на соціально-економічний розвиток регіонів, субвенцій на соціально-економічний розвиток окремих територій, державних цільових програмах. Створення ДФРР дозволяє започаткувати в Україні фінансування проектів регіонального розвитку на конкурсній основі та відповідно до регіональних стратегій розвитку та планів заходів з їх реалізації.

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024