Двічі в одну річку увійдеш: «Старий Луцьк-Університет» ще раз обіграв «Хімік-2»

16 Листопада 2020, 11:33
«Старий Луцьк-Університет» ще раз обіграв «Хімік-2» 941
«Старий Луцьк-Університет» ще раз обіграв «Хімік-2»

В трьох чвертях поспіль місцева команда набирала по 25 очок і добре захищалася – це дозволило здобути чергову перемогу у другому домашньому матчі.

Про це інформує офіційний сайт БК «Старий Луцьк-Університет».

Господарі розпочали матч дуже впевнено. Команда Володимира Журжія була переконливою в атаці та вдало захищалася.

Традиційно активним був Унгурян, який заробив вже за стартові десять хвилин 12 очок. Декілька важливих влучань до свого активу записав Денис Тютюнник. «Старий Луцьк» зумів суттєво відірватися у рахунку – 25-10.

На початку другої чверті Прозапас та Глушко допомогли своїй команді збільшити перевагу до + 20: Олександр та Петро влучали як здалеку, так і з середньої дистанції. Перевага господарів продовжувала збільшуватися.

Щоправда, і гості діяли дещо краще, ніж у попередній десятихвилинці. Неприємною новиною для шанувальників «Старого Луцька» стала травма Коцька. Перед великою перервою на табло «горіло» 50-29.

В третій чверті підопічні Пащенка набирали обертів Клебан та Шорсткий принесли свої команді набрані очки. Волиняни також не збавляли обертів. «Бігмени» Юрченко та Швагринський господарювали під кільцем. Добре виглядали в атаці і Дейна та Тютюнник.

Після «базера» Швагринського рахунок свідчив про впевнена перевагу його команди 75-47.

Незважаючи на те, господарі догравали матч без Коцька, Крамара та Прозапаса, команда Володимира Журжія довела гру до закономірної перемоги.

Єфімчук та Бортнік встигли заробити перші очки у рамках Вищої ліги та здобули цінний досвід у грі з потужним суперником. Фінальна сирена зафіксувала рахунок 95-77. Кращим у складі господарів за статистичними показниками був Владислав Унгурян (16 очок та 9 підбирань).

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024