Для дітей Бугаївської громади організували майстерклас зі сумо та боротьби

15 Листопада 2020, 17:05
Фото ілюстративне 882
Фото ілюстративне

«Розминка від чемпіона» завітала до Сестрятинської ЗОШ І–ІІ ступенів  Бугаївської ОТГ на Рівненщині.

У рамках обласного спортивно-масового заходу «Розминка від чемпіона» до школярів завітала майстер спорту України з боротьби вільної та сумо Юлія Рейвах. Про це інформує «Спорт для всіх Рівненщини».

Під час зустрічі Юлія Рейвах розповіла дітям про свій шлях у світ спорту, особливості тренувань, участь у різноманітних змаганнях та досягнуті спортивні вершини. Крім того, у присутніх на заході була можливість поспілкуватись та поставити питання гості.

Окрім знайомства з титулованою атлеткою, усі охочі змогли взяти участь ще й в інтелектуальній вікторині про Олімпійський рух в Україні, успішних спортсменах-олімпійцях та іншу спортивну тематику.

Після цього відбулася практична частина заходу. Борчиня провела для дітей розминку, під час якої вони ні на мить не відволікалися від спортсменки, ретельно повторювали всі вправи. Не обійшлося звичайно і без демонстрації спортивних навичок. Найсміливіші хлопці та дівчата спробували свої сили, вступивши в імпровізовані поєдинки з титулованою спортсменкою.

З нагоди «Розминки від чемпіона» в Сестрятинській ЗОШ І–ІІ ступенів провели конкурс малюнків на спортивну тематику. Переможцям і призерам було вручили нагороди від Відділення Національного олімпійського комітету України в Рівненській області.




 

Читайте також:

«Вік – це лише цифра»: рятувальник із Рівного зробив стронгмен справою життя

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024