«Вересівець» Роберт Гегедош став найкращим гравцем жовтня

15 Листопада 2020, 12:40
1968

 ПФЛ та інформаційний партнер ua-football.com визначили найкращого гравця жовтня.

Найкращим гравцем жовтня став вересівець Роберт Гегедош. Про це повідомляють на сайті ПФЛ.

Роберт Гегедош є вихованцем харківського «Металіста», але поколесив він по країні достатньо, та й за кордоном трохи пограв, щоправда, на далеко не на найвищому рівні. З появою на футбольній карті України «Минаю» форварда почали впізнавати на просторах ПФЛ, саме Роберт був наконечником атак команди, яка виграла групу А Другої ліги в сезоні 2018/19, а потім якісно стартувала в наступному сезоні вже у лізі Першій. В результаті той чемпіонат «Минай» виграв, але Гегедош взимку пішов грати до Харкова.

У «Металісті 1925» у футболіста так і не повірили до кінця, не бажаючи ставити його на вістря замість Дерека, тому, не чекаючи кінця чемпіонату, Роберт залишив клуб. Очікували, що він повернеться в «Минай», але вельми несподівано з'явився варіант із рівненським «Вересом».


 

У Рівному тренерський штаб знайшов геніальне рішення, як поєднати двох хороших нападників в рамках однієї схеми – Гегедоша та Михайла Шестаков.

В результаті, до жовтня талант новачка розкрився настільки, що він став беззаперечним гравцем основи, взявши участь у 60% м'ячів «Вереса» за п'ять ігор місяця! Дубль у ворота тернопільської «Ниви» (3:1), асист в одному з голів Шестакова проти «Агробізнесу» (2:0), ну а вершиною успішного жовтня для Роберта став асистентський хет-трик в Херсоні, завдяки якому вдалося зламати опір аутсайдера Першої ліги, «Кристалу» (3:2).

За короткий проміжок часу Роберт Гегедош гармонійно вписався в колектив із Рівного та став незамінною фігурою на полі. До того ж він додав до арсеналу атакуючих скілів команди нові елементи, що не могло не принести результат. Той же «Металіст 1925» уже у листопадовому матчі дивом не пропустив від «Вереса», який із «темної конячки» поступово перетворюється на лідера дивізіону...

 

Читайте також:

На перегляді у «Вересі» футболіст із Кот-д'Івуару

Вересівця Михайла Сергійчука прооперували

У Кубку України «Верес» зустрінеться з «Маріуполем»

Стати двигуном народу: «Верес» підписав столичного блогера

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024