У Луцьку відзначили День ходьби

03 Листопада 2020, 19:13
1573

У Луцьку відбувся фізкультурно-оздоровчий та масовий захід «TAFISA Всеукраїнський день ходьби» з нагоди Всесвітнього дня ходьби.

Захід  організував Волинський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» спільно з ГО «Центр освіти «Університет третього віку». Основна мета активності – залучення населення до занять ходьбою, пропаганди здорового способу життя, проведення активного дозвілля. Про це повідомляють на  сторінці Волинського обласного центру фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх».

Перед ходьбою для учасників заходу директор Волинського ОЦФЗН «Спорт для всіх» Олександр Кулаков провів зарядку, після чого всі одночасно пройшлися алеями парку культури та відпочинку імені Лесі Українки. Також, учасники безкоштовно відвідали комунальне підприємство «Луцький зоопарк».




 

На завершення, всі учасники взяли участь в лотереї, переможці якої отримали подарунки від Всеукраїнського та Волинського обласного центрів ФЗН «Спорт для всіх»

Крім того, під час проведення спортивно-масового заходу «TAFISA» фахівці Волинського ОЦФЗН «Спорт для всіх» провели інформаційно-пропагандистську кампанію, профілактичну акцію, пропаганди здорового способу життя та рухової активності «Будь активним живи спортивно!», «Зроби крок до здорового способу життя!».

Ці акції тривають упродовж року для пропаганди та утвердження здорового способу життя, підвищення соціальної активності, формування стійких мотивацій до самостійних занять фізичною культурою і спортом.





 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024