Рівненські пластуни приєдналися до #OlympicLab

01 Листопада 2020, 15:38
1020

У дитячо-юнацькому оздоровчому комплексі «Слава», що в селищі  Клевань, відбувся спортивно-інтерактивний захід.

Юнацтво міської молодіжної організації «Станиця Рівне Пласту – національної скаутської організації України» та осередку Пласту в Клевані долучилося до одного з турів Всеукраїнського спортивно-інтерактивного заходу серед дітей та молоді #OlympicLab. Про це повідомляють на сторінці «Спорт для всіх Рівненщини».

У межах заходу з юнацтвом зустрівся майстер спорту України з паверліфтингу Михайло Марчук. Спілкування про спорт, навчання, самовдосконалення та їх значення в житті видалося жвавим і цікавим. Розповіді атлета про своє захоплення спортом викликали у юнацтва чимало запитань, на які спортсмен охоче і докладно відповідав.

Після короткого знайомства, учасники приступили до практичної частини заходу. Всі охочі мали змогу долучитися до спортивних індивідуальних конкурсів. Також, окрім можливості особисто познайомитися з Михайлом і зробити з ним спільне фото, юнаки та дівчата мали нагоду позмагатися між собою ще й у вікторині на спортивну тематику. Організатори визначили найбільш ерудованих щодо олімпійських видів спорту та вручили їм призи.

На згадку про участь у проєкті #OlympicLab всі учасники отримали сувеніри від Національного олімпійського комітету України.




 

Читайте також:

Футболіст із Рівненщини отримав виклик у молодіжну збірну України

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024
23.04.2024