Усик переміг у бою з Чісорою

01 Листопада 2020, 06:08
1163

Бій українського боксера Олександра Усика з Чісорою відбувся з другої спроби в Лондоні. У важкій зустрічі Усик залишився непереможним.

Перші раунди залишилися за Дереком Чісорою. Британець одразу ринувся в атаку, з метою достроково закінчити бій потужними ударами, але Олександру Усику вдалося витримати цей штурм. Українець ухилявся від ударів та чекав поки британський супертяж виснажиться. Про це пише  PLAYPRO.media.

Після четвертого раунду Усик почав діяти активніше, проте варто зазначити, що ударам Олександра не вистачало потужності й Чісора практично ніяк на них не реагував. В останньому раунді британець шукав можливості відправити Усика в нокаут, але українець і з цим впорався, хоча втома проглядалася у діях українця.

Також варто зазначити «брудну гру» з боку Чісори, який неодноразово бив українця в пах та по нирках, наступав на ногу Усику, але все це залишилося поза увагою рефері.

Та попри це Олександр Усик, за одноголосним рішенням суддів, отримав перемогу над Дереком Чісорою і став володарем титулу WBO International.

Наступним суперником українця повинен стати Ентоні Джошуа.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024