Нервова перемога: «Верес» на виїзді обіграв «Кристал»

31 Жовтня 2020, 16:00
1804

НК «Верес» (Рівне) на виїзді переміг херсонський «Кристал».

У суботу, 31 жовтня, у Херсоні «Кристал» приймав «рівненських вовків».

На 6 хв. матчу ворота господарів розпечатав Михайло Шестаков, але суддя зафіксував офсайд. Підопічні Юрія Вірта  зі старту більше контролювали гру, пресингували суперника й ішли в атаку.

На 14 хв. Роман Гончаренко вдало підключився до розіграшу штрафного й відкрив рахунок. Це його дебютний матч за рівненський клуб.

До кінця тайму рівняни ще мали кілька перспективних штрафних, однак рахунок так і залишився 0:1.

«Кристал» розпочав другу 45-хвилинку впевненіше, але не провів жодної результативної атаки.  Натомість на 53 хв. Михайло Шестаков вийшов сам на сам із голкіпером і реалізував свій момент – 0:2.

57 хв. – Андрій Барладим отримав м'яч, обкрутив суперників і скоротив відставання – 1:2. Для гравця «Кристалу» це теж дебютний м'яч за свою команду. 

На 65 хв. після фолу в центрі поля «Верес» розіграв штрафний. М'яч закинули вперед на Роберта Гегедоша, який перед штрафним майданчиком віддав поперечну передачу на Віталія Тимофієнка, а той поклав гол під стійку – 1:3.

70 хв. – Цой  проривався до воріт «червоно-чорних», але захист зіграв надійно. «Кристал» змарнував черговий момент. «Верес» огризнувся атакою, проривався Гегедош, але в підкаті Лаптєв виніс.

На 77 хв. «Кристал» удруге скоротив відставання – м'яч пройшов через центр, Головкін прийняв і дальнім ударом вколотив у повз Богдана Когута – 2:3.

На 90+3 господарі заробили перспективний штрафний. Когут узяв, але не зумів зафіксувати. «Кристал» подав кутовий, м'яч головою намагалися переспрямувати у сітку, але він пройшов повз рамку. 2:3 –  перемога рівненського «Вереса».

«Сьогодні перший там ми контролювали гру і доводити до такого нервового рахунку не маємо права. Я задоволений рахунком, але не задоволений другим таймом. Є питання до футболістів. Але я радий, що ми здобули таку важливу перемогу», – прокоментував гру Юрій Вірт.

До речі, уболівальники чекали дебюту за «вовків» Дмитра Поворознюка, який був заявлений на матч, але так і не з'явився на полі.

Цього ж дня «Волинь» поступилася й стала четверта.

 

Читайте також:

Андрій Тотовицький зі Сарненщини розповів про свій 25 гол в УПЛ

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024
23.04.2024