Андрій Тотовицький зі Сарненщини розповів про свій 25 гол в УПЛ

30 Жовтня 2020, 13:55
2495

Футболіст Андрій Тотовицький, який зараз виступає за ФК «Десна», забив свій 25 гол у Прем'єр-лізі.

Уродженець Сарненщини після матчу з донецьким «Олімпіком» розповів клубній пресслужбі про те, чому вирішив змінити ігровий номер, 25-й гол у Прем’єр-Лізі та очікування від протистояння з «Олександрією»… Про це йдеться на сторінці клубу у фейсбуці.

– Ви починали сезон, граючи під 20-м номером, але тепер змінили його на № 10. Чому прийняли таке рішення?

– Тому, що це мій улюблений номер – завжди мені подобався.

– Гол у ворота «Олімпіка» для Вас став 25-м у рамках УПЛ. Чи знали про це? Наскільки складним для Вас був цей гол, й, взагалі, гостьова перемога над донеччанами?
– Про 25-й не знав – не веду підрахунків. У нас вийшла грана комбінація, яку почав Міша (Мудрик, – прим.), віддав на Влада (Калітвінцева, – прим.). Шева (Ілля Шевцов, – прим.) непогано відкрився та не поскупився – віддав мені передачу.

Ми вийшли реабілітуватися за попередню гру з «Дніпром-1». Вважаю, що повністю переграли «Олімпік», тому результат – закономірний.

Читайте також:

Футбол завжди був усередині, – Андрій Тотовицький, гравець УПЛ родом із Рівненщини

– Поразка на фініші минулого сезону від «Олександрії», де-факто, коштувала «Десні» медалей попереднього чемпіонату. Враховуючи цей бек-граунд, наскільки принциповою буде найближча зустріч та наскільки принциповим буде взяти реванш?

– Я не розумію чому всі кажуть, що гра з «Олександрією» була вирішальною, якщо після цього був ще матч з «Зорею»… Зараз налаштовуємося на команду з Кіровоградщини як й на решту суперників. Ми вже забули ту поразку – триває інший сезон. Будемо з новими емоціями грати на перемогу. 

 

Читайте також:

Тотовицький відзначився в матчі проти «Шахтаря»

Футболіст зі Сарн допоміг «Десні» тріумфувати над «Рухом»

Картка і шедевральний гол за 10 хвилин: футболіст із Рівненщини відзначився в матчі проти «Колоса»

Футболіст із Рівненщини відзначився на останніх секундах матчу «Олександрія» – Десна»

 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024
23.04.2024