Під Луцьком змагалися дрифтери

28 Жовтня 2020, 15:30
1655

У селі Крупа, що поблизу Луцька, на закритій території аеродрому відбувся трек-день, на якому змагалися дрифтери.

Перегони були організовані на кшталт зарубіжних щотижневих трек-днів, вхід та реєстрація учасників була безоплатною. Про це йдеться на сайті Луцькради.

Дійство провели з дотриманням усіх карантинних норм та норм безпеки при організації масштабних авто-мото спортивних змагань.

Змагання розпочинались об 11:30. Перед участю кожен учасник мав пройти процес реєстрації. Після отримання особистого номера учасники мали змогу ознайомитися з трасою. Далі всіх водії чекав брифінг, на якому кожен був ознайомлений з правилами поводження на трасі та проходження «бойового кола». Точність часу проходження траси фіксувались з використанням професійної телеметрії

Змагання були організовані з дисципліни Джимкхана. Дисципліна Джимкхана має на меті проходження траси з перешкодами на час. Участь можна було взяти як на звичайних авто, так і на професійно дообладнаних.

Захід відвівало близько 600 глядачів, серед них були гості з інших міст – Тернополя, Львова, Рівного. Зареєстрованих учасників змагань 16 – дівчат та 22 хлопців.








 

 

 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024