Багатодітна мама з Сарн стала віце-чемпіонкою України з бодібілдингу. ВІДЕО

22 Жовтня 2020, 18:02
Юлія Малікова 2168
Юлія Малікова

Мешканка Сарн за три роки в спортзалі досягла неймовірних успіхів

Українка з міста Сарни Рівненської області стала віцечемпіонкою з бодибілдингу у категорії «фітнес-бікіні». Вона посіла третє місце у змаганнях, які проходили в Києві та відправилася за запрошення на світовий турнір з бодибілдингу NPC в Іспанію, де виборола шосте місце. Варто відзначити, що Юлія Малікова була на міжнародних змаганнях єдиною українкою, –  пише видання Radiotrek.

Юлії Маліковій 30 років та за фахом вона вчитель англійської мови. Але як зізналася спортсменка, вона не працювала за фахом та деякий час була перекладачкою. В зал вона прийшла три роки тому, щоб реалізуватися і вибрала бодибілдинг. Через рік вона стала віцечемпіонкою в Національній федерації з бодибілдингу. Зараз Юлія працює тренером у тренажерному залі в Сарнах.

Чоловік спортсменки бізнесмен, займається вантажоперевезеннями. Пара виховує трьох дітей – двох синів 8 і 13 років, та 8-річну доньку.

«Спорт не заважає сім'ї. Тому підтримують. У нас троє дітей. Я встигаю і займатися спортом, і працювати, і приділяти їм увагу. Я встаю о 5.30 ранку, лягаю о 24.00. Як всі мами, готую їсти вранці та ввечері. Вже старший син з цим допомагає, тому мені легше. Шість днів у тиждень у мене робочих. У ці дні тренуюся, а перед змаганнями – щодня. Це стретчинг, кардіотренування, силові», – зізнається Юлія.

Вона зазначає, що діти хочуть бути на неї схожими, перейняли звички та відмовилися від цукру і віддають перевагу тільки здоровій їжі.

Читайте також: У Рокитному побудували перший кордодром





 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024