Результати футбольного вікенду юних острожан: перемоги в Костополі та Рівному

20 Жовтня 2020, 07:22
3004

Вихованці секції футболу Острозької дитячо-юнацької спортивної школи (ДЮСШ) продовжують тренуватися й беруть участь у змаганнях.

Цей футбольний вікенд юних спортсменів був дуже напруженим. 17 жовтня футболісти брали участь і у футзальних, і у футбольних змаганнях. Про це Спорт на районі повідомив тренер Андрій Фесенко.

17 жовтня у місті Костопіль відбувся чемпіонат області з футзалу серед дітей 2008–2009 р. Відповідно до формату змагань команди були поділені на групи за зонами. Представники  Острозької спортшколи мали зустрітися з ДЮСШ Костополя та Березного (дві команди 2008 і 2009 р.н. відповідно).

Оскільки березнівці не прибули на турнір, острозькі футболісти зіграли лише з господарями – ДЮСШ Костополя. Острожани поступилися з рахунком 1:2 (гол на рахунку Іллі Тишка) і продовжать змагання в Кубку надії.

Крім того, Острозька спортшкола зіграла товариський матч із ДЮСШ Дубровиці й здобула перемогу з рахунком 6:1.


 

Склад команди Острога: Владислав Тоненчук (голкіпер), Нестор Григор (капітан), Сергій Весті, Тимофій Балаушко, Володимир Ліщук, Олександр Житніковський, Тарас Форманюк, Іван Хуторянець, Юрій Пушка, Станіслав Мокляк, Микита Степчук, Ілля Тишко.

 

Також 17 жовтня в Зорі футболісти ДЮСШ Острог 2011–2012 р.н. зіграли матчі чергового туру Дитячо-юнацької футбольної ліги чемпіонату міста Рівне. Юні острожани здобули перемогу над командою «Зоря-2».Єдиний м’яч забив Сергій  Кулиба.

Склад команди Острозької ДЮСШ: Ілля Форманюк (голкіпер), Іванн Грищук, Богдан Сомаш, Євген Ліщук, Сергій Кулиба, Захар Дубінчук, Олег Бурковський, Тимофій Григор.

«Дякую батькам за підтримку наших спортсменів, надання транспорту і, звичайно, втрачений чи, точніше сказати, інвестований у дітей, вихідний. Разом – ми сила», – зазначив тренер Андрій Фесенко.

Нагадаємо: у жовтні команда Острозької ДЮСШ брала участь у всеукраїнському турнірі «Кубок Смиги».

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024