Друга ліга: «Волинь-2» в дома програла «Епіцентру» з Дунаївців

18 Жовтня 2020, 10:00
1222

У черговому турі першості другої ліги «Волинь-2» вдома приймала одного з лідерів групи – «Епіцентр» з Дунаївців.

Про це інформує ФК Волинь.

Суперники свою перевагу спробували реалізувати за рахунок стартового натиску і, зауважимо, їм це вдалося на усі сто відсотків. Уже на 6-й хвилині лучани пропустили масовану атаку суперників, яку потужним ударом завершив Кіцак.

А ще за чотири хвилини оборонці луцького клубу порушили правила у своєму карному і Івашко з пенальті забив другий гол.

Ближче до середини тайму молодіжному складу лучан вдалося вирівняти гру, внаслідок чого в одній з атак Богомаз виграв забіг на довгий пас з глибини у захисників «Епіцентру» і точним ударом скоротив відставання – 1:2.

Втім, ігрова перевага була все ж за більш досвідченими гравцями суперника і наприкінці тайму екс-волинянин Руслан Івашко забив третій м’яч у ворота Коркодима.

Після перерви гра проходила на зустрічних курсах за невеликої переваги гостей. На останніх хвилинах молоді лучани мали кілька шансів аби скоротити рахунок, натомість на 89-й хвилині через неузгодженість дій захисту Роман Кузів забив четвертий м’яч.

Таким чином, «Волинь-2» зазнала прикрої поразки з рахунком 1:4 і намагатиметься реабілітуватися у наступному матчі, який зіграє за тиждень у Львові з місцевими «Карпатами».

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024