У селі Крупа відкрили спортивний майданчик

17 Жовтня 2020, 10:04
1018 Джерело: сайт Підгайцівської громади

У селі Крупа відкрили мультифункціональний майданчик для занять ігровими видами спорту.

Про це повідомляють на сайті Підгайцівської громади.

Минулого року Підгайцівська сільська рада до Волинської облдержадміністрації подала проєкт «Будівництво мультифункціонального майданчика в селі Крупа», який на засіданні регіональної комісії вирішили підтримати. Відтак, на цей спортивний майданчик виділили субвенцію з державного бюджету.

Загальна кошторисна вартість об’єкта  – майже 1 мільйон 650 тисяч гривень. З них близько 750 тисяч гривень – це субвенція з державного бюджету. За умовами її надання, місцевий бюджет мав профінансувати не менше ніж 50 % загальної вартості робіт. З сільського бюджету було скеровано навіть більше – майже 900 тисяч гривень.

Майданчик, завдовжки 38 метрів та завширшки 20 метрів, має модульне полімерне покриття, та розрахований для занять п’ятьма видами спорту. Це – міні-футбол, волейбол, баскетбол, гандбол, теніс.

Перерізати стрічку перед новим спортивним об’єктом доручили тим, заради кого це все й робилося, – підростаючому поколінню. 

«Це – інвестиція влади в здоров’я наших дітей, в розвиток спорту на території Підгайцівської громади. А буквально за кілька днів ми будемо відкривати ще й дитячий садок в Крупі, який стане одним з найкращих за часів Незалежності», – сказав у своєму вітальному слові Підгайцівський сільський голова Юрій Семенюк.

Відкриття функціонального майданчика дало можливість відразу ж провести перші в історії села Крупа міжшкільні змагання. У футбольних поєдинках зійшлися команди закладів загальної середньої освіти сіл Підгайці, Крупа, Лище, Воротнів. Перемогу здобули лищенські школярі. Друге місце посіли юні воротнівські футболісти. Господарі змагань вибороли третє місце.


Читайте також: Луцькі спортсмени здобули 9 медалей на Чемпіонаті України зі сумо

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024
23.04.2024