Рівненські спідвеїсти здобули перемогу в Червонограді

12 Жовтня 2020, 09:31
2886

Вихованці дитячо-юнацької секції спідвею при «Рівненському міському спортивно-технічному клубі» вдало виступили на завершальному етапі Чемпіонату України з автоспідвею.

У завершальному етапі, крім автогонщиків, узяли участь і юні спідвеїсти з Рівного. Про це повідомив Сергій Головня, очільник Клубу вболівальників Рівненського спідвею.

Рівняни показали чудову боротьбу на червоноградській доріжці. За підсумками чотирьох заїздів однакову кількість очок (по 10) набрали Роман Капустін та Михайло Тимощук. Що цікаво у перших двох стартах сильнішим був Тимощук, а потім паличку лідера перехопив вже Капустін.

Відбувся додатковий заїзд, у якому розігрувався Кубок пам'яті Сергія Пелешка. Сильнішим у ньому виявився фіналіст чемпіонатів Європи серед юнаків двох останніх сезонів Роман Капустін. Друге місце дісталося Тимощук, третє – Василю Зламану, четверте – Віталію Філліповичу.

«Хлопці випробували червоноградський трек і доріжку, набралися нового для себе досвіду. Наступна гонка для них попередньо має відбутися 1 листопада у Рівному», – додав Сергій Головня.


 

Читайте також:

Рівнянин Марко Левішин взяв участь у двох етапах чеської спідвейної Екстраліги

Онук легендарного гонщика з Рівного став чемпіоном світу зі спідвею

13-річні спідвеїсти представлятимуть Рівне на чемпіонаті Європи

Яна Беломоіна стала сьомою на чемпіонаті світу через проблеми з велосипедом

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
22.04.2024