Залишилось багато запитань: «Верес» поступився «Рухові»

11 Жовтня 2020, 09:55
1343 Джерело: Фото Євгена Кравса

Народний клуб «Верес» із Рівного у вимушену коронавірусну паузу Першої ліги провів товариський матч із «Рухом».

Нагадаємо: Матч «ВПК-Агро» – «Верес» перенесли через коронавірус.

У суботу, 10 жовтня, підопічні Юрія Вірта зустрічалися з клубом УПЛ львівським «Рухом». Львів’яни почали гру впевненіше і Даниїл Кондраков забив «червоно-чорним» два швидкі голи –  на 8 і 13 хв.

Єдиний гол рівнян був на старті другого тайму. На 56 хв. Роберт Гегедош перехопив неточну передачу суперника і віддав на Михайла Сергійчука, який впевнено розібрався із голкіпером. Гра так і завершилася 2:1.

У післяматчевому коментарі клубній пресслужбі Юрій Вірт зазначив, що перший тайм для «рівненських вовків» був дуже невдалий, а в другому гра вирівнялася.

«Спаринг вийшов досить таки інформативним. Наше головне завдання було дати можливість футболістам отримати ігрову практику. У мене залишилося багато запитань до підопічних. Особливо це стосується гри команди у першому таймі. Було дуже багато помилок. Ми не могли контролювати м’яч, дуже легко його віддавали супернику. На полі не було боротьби, тому в перерві матчу я серйозно поспілкувався із гравцями своєї команди. Другим таймом загалом я задоволений. Так, помилки були, але хлопці продемонстрували характер», – зазначив Вірт.

Нагадаємо: нещодавно «Верес» підписав Дмитра Немчанінова. А зараз в команді на перегляді перебуває іноземець.

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024