До Бугринської громади завітала «Розминка від чемпіона»

10 Жовтня 2020, 08:15
967 Джерело: Спорт для всіх

Учні Бугринської громади долучилися до спортивного заходу «Розминка від чемпіона».

Про це йдеться на сторінці Спорт для всіх Рівненщини у фейсбуці.

Учні комунального закладу «Посягвівська ЗОШ І-ІІІ ст.» Бугринської ОТГ зібралися на шкільному спортмайданчику, щоб долучитися до обласного спортивно-масового заходу «Розминка від чемпіона». Вони познайомилися з майстром спорту України з пауерліфтингу Михайлом Марчуком та працівниками комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради, які приїхали до них пропагувати спорт, фізичну культуру та здоровий спосіб життя.


 

Спілкування про спорт і його значення в житті видалося жвавим і цікавим. А почалося воно з нагородження переможців конкурсу малюнка на спортивну тематику, який учні школи організували, готуючись до «Розминки від чемпіона». Автори кращих художніх робіт отримали призи від Відділення Національного олімпійського комітету України у Рівненській області.


 

Розповіді Михайла про своє захоплення спортом викликали у дітей чимало запитань, на які спортсмен охоче і докладно відповідав.

Задовольнивши допитливість школярів, атлет провів з ними розминку. Після неї була «Олімпійська вікторина» та тривала фотосесія. Згодом Михайло роздавав автографи дітям.


 

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024