У Рівненській громаді відбулися змагання з легкої атлетики

09 Жовтня 2020, 14:26
936

На базі Гущанського ліцею відбулися змагання з легкої атлетики у двох вікових категоріях серед закладів загальної середньої освіти Рівненської громади.

Участь у змаганнях взяли команди-представники усіх ЗЗСО Рівненської сільської ради. Про це повідомляють на сайті громади.

Хлопці та дівчати змагалися у чотирьох легкоатлетичних видах: стрибки у довжину з розбігу, біг на 100 метрів (молодша група) та 200 метрів (старша група), біг на 800 метрів (молодша група) та 1500 метрів (старша група), метання малого м’яча з розбігу (молодша група) та штовхання ядра (старша група).

За результатами тривалих протистоянь учасники вибороли для своїх команд такі місця у групах:

У молодшій віковій групі перше місце виборола команда Рівненського ліцею, друге місце посіла команда Забузького ліцею, третє місце здобула команда Полапівського ліцею, четверте місце отримала команда Столинсько-Смолярської гімназії, п'яте місце посіла команда Гущанського ліцею, шосте місце посіла команда Гороховищанської гімназії.

Читайте також: Штунські школярі стали призерами Чемпіонату Волині зі спортивного туризму

У старшій віковій групі перше місце виборола команда Забузького ліцею, друге місце посіла команда Гущанського ліцею, третє місце здобула команда Полапівського ліцею, четверте місце отримала команда Рівненського ліцею.

Після завершення змагань усіх учасників привітала та нагородила кубками, медалями та грамотами начальник відділу освіти Рівненської сільської ради Наталія Даниш.

Загалом, протягом усього часу змагань панувала дружня та доброзичлива атмосфера. Усі учасники та присутні отримали масу позитивних емоцій та вражень.









 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024
23.04.2024