Кубок України серед аматорів: дві луцькі команди поступилися

08 Жовтня 2020, 14:04
1985

Відбулися матчі 1/8 Кубка України серед аматорів. Рівненщину в цьому змаганні представляє оржівський «ОДЕК», а Луцьк має дві команди – «Луцькспецтехмонтаж 536» і «Вотранс».

У середу, 7 жовтня, «ЛСТМ» приймав «ОДЕКа», а «Вотранс» удома боровся зі СКК «Демня-Фенікс». Огляд матчів пропонує Артур Валерко для «Спортарена».

 

Луцьксантехмонтаж №536 – ОДЕК (Оржів) – 0:1 (0:0).

У минулому сезоні «ЛСТМ» брав участь в аматорському чемпіонаті України, де встиг познайомитися з «ОДЕКом». Знайомство вийшло не з приємних – дві поразки 2:4. Тож на кубковий матч лучани вийшли зі сподіванням взяти реванш. Гостям, які грали в дещо перетасованому складі, довелося похвилюватися відразу в кількох моментах, але саме оржівці забили єдиний у матчі м’яч. Допомогла стрімка контратака після виграного в центрі поля м’яча. Семенчук із Богдановим розірвали правий фланг оборони господарів, а на дальній стійці простріл замкнув ударом з правої ноги в дотик Микола Коляда – 0:1. Відзначимо, що догравав «ОДЕК» у меншості – це Красномовець притримав Суща, якому головою скидав м’яча Кабанов і суперник ризикував вийти сам на сам з воротарем.

 

Вотранс (Луцьк) – СКК Демня-Фенікс – 0:1 (0:1)

У першому таймі суперники обмінялися кількома прицільними дальніми ударами, а після кутового від Михальчука м’яч врізався в стійку – зірвавши неймовірно красивий в потенціалі гол. Зате ще один корнер став результативним. Як тільки воротар лучан Перлов виніс м’яча на виході, Багдай повернув його на рубіж воротарського майданчика, звідки Руслан-Роман Майовецький з оточення правою ногою влучив у ближній кут – 0:1.

Невдовзі прудкий форвард «Демні-Фенікса» після пасу з глибини намірявся з центру поля втікати сам на сам із воротарем, тож Шандрук змушений був завалити суперника борцівським прийомом. Після перерви, щоправда, склади зрівнялися – тепер уже оборонець гостей Бариляк в стилі карате зустрів ногою Неделюка, який ішов на передачу на хід. У скорочених складах команди не змінили рахунок, хоча «Вотрансу» вдавалися дальні удари (Брикса та Михалик були близькими до цілі, а Соловей навіть струсонув поперечиною). Втім, і «Демня-Фенікс» могла забивати, та й загалом зберегла комфортну мінімальну перевагу перед матчем-відповіддю.

Матч-відповідь «Демня-Фенікс» – «Вотранс» запланований на 14 жовтня. А зустріч «ОДЕК» – «Луцькспецтехмонтаж №536» відбудеться 21 жовтня.

 

Читайте також:

Юрій Вірт – найкращий тренер п’ятого туру

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
17.04.2024