Троє гравців «Волині» ввійшли до символічної збірної туру

07 Жовтня 2020, 18:32
970

Троє футболістів луцької» Волині ввійшли до символічної збірної п'ятого туру Першої ліги сезону 2020/21.

Символічну збірну туру формують авторитетні спортивні видання. Видання «Sport Arena» внесло двох гравців захисту й одного нападника «хрестоносців» до символічної збірної.

Центральний півзахисник – Артур Рябов

«Другий матч поспіль ключову позицію в середині поля займає Рябов - молодий півзахисник знайшов взаємодія і з чачу, і тепер з новачком Приймак. Артур дуже продуктивно відпрацював в своїй зоні, адже у Волочиської команди було значно менше, ніж зазвичай, ударів з підступів до штрафного, а луцька так і не пропустила з гри», – описує півзахисника Артур Валерко.

Лівий півзахисник – Андрій Ляшенко

«Ляшенко, наприклад, показав себе з найкращого боку. Саме він двічі загострював гру в ситуаціях, які завершилися 11-метровими і голами з пенальті. Граючи активно, Андрій ще й сам міг забивати - його швидкісні комбінації за участю Кізілатеша і Протасова постійно тримали в напрузі оборону волочисців».

Нападник – Ігор Сікорський

«Саме він заробив перший пенальті і був адресатом передачі, яка привела до другого - і саме Сікорський реалізував обидва 11-метрових, дублем у другому матчі за свою нову команду оформивши її перемогу над клубом, з яким він свого часу зі скандалом розлучився».

Найкращим тренером туру визнали наставника «Вереса» Юрія Вірта.


 

Нагадаємо: «Волинь» у матчі з трьома пенальті здолала «Агробізнес». Тренер Василь Сачко грою задоволений.

 

 

Читайте також:

Голкіпер «Вереса» – найкращий гравець Першої ліги у вересні

Це колись мало статися, – Сачко про перемогу «Волині»

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024