«Волинь» уперше перемагає із Сачком у матчі із трьома пенальті та вилученням

06 Жовтня 2020, 18:50
898

Матч п’ятого туру між «Волинню» та «Агробізнесом» з Волочиська очікувався із підвищеною увагою.

Не тільки через те, що через нове карантинне зонування лучанам довелося грати із закритим для вболівальників «Авангардом», але й через те, що «Волинь» ніяк не може виграти у новому сезоні із новим головним тренером, ще не забулася дошкульна серпнева поразка від команди Олександра Чижевського 0:3, а у складах команд є чимало футболістів, які встигли пограти і в Луцьку, і у Волочиську. Той таки нападник Ігор Сікорський в лютому був відрахований зі складу «Агробізнесу» через «ту саму» мандрівку до РФ та селфі з символами російського царату…

Після матчу з «Нивою», у якому «Волинь» дивом втратила перемогу (2:2), Сачко на прес-конференції припустив, що хтось ворожить проти його команди.  Сьогодні на 72 хвилині можна було саме так і подумати, адже суперник лучан знову сквитав перший гол, і знову після стандартного положення.

А починалося все дуже приємно для «Волині». Якщо «Ниві» п’ять днів тому «Волинь» на старті поєдинку двічі забила після авто голів суперника, то цього разу два м’ячі господарі провели з пенальті. Спочатку Сікорський грамотно «підставився» на швидкості, а потім Кизилатеш невдало пробив з 7 метрів, але м’яч знайшов у штрафній руку захисника. Обидва вироки арбітра з «точки» впевнено реалізував новачок лучан Сікорський — 2:0.

Цей матч не був таким видовищним, як попередній, і моменти обох команд можна було порахувати на пальцях однієї руки. «Волинь» не ризикувала, пам’ятаючи про турне становище, де команда Сачка поки пасе задніх, хоч і має пропущений через ковід матч із «Миколаєвом» на виїзді.
Здавалося б, що нічого не загрожуватиме першій перемозі Василя Сачка на чолі лучан. Особливо, коли на 68 хвилині Кизилатеш взяв гру на себе і заробив другу жовту картку для Косовського. Утім, через 4 хвилини простенький навіс-парашут  закінчився пенальті тепер вже у ворота Леванідова. Болденков поклав руку на нападника гостей, той впав і арбітр втретє у грі показав на 11 метрів. Черненко переграв Леванідова – 2:1.

Відтак, заключні хвилини перетворилися на гру нервів, у якій кожна подача в штрафну «Волині», що грала у більшості, призводив до нервової лихоманки вболівальників лучан. Господарі таки вистояли у війні нервів, втримали переможний рахунок і готуватимуться до виїзду в Херсон, де 11 жовтня їм належить зіграти із новачком Першої ліги «Кристалом».

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
18.04.2024