Сачко не може виграти: «Волинь» втратила перемогу над новачком Першої ліги «Нивою»

01 Жовтня 2020, 20:40
1238

«Волинь» з третьої спроби намагалася виграти у новому сезоні Першої ліги чемпіонату України. Але знову трапилася «осічка» — підопічні Василя Сачка не змогли здолати тернопільську «Ниву» — 2:2.

У «Волині» продовжує одужувати чи перебувати на самоізоляції велика група гравців «основи» (Приймак, Никитюк, Приндета, Бондаренко). Утім, повернувся після важкої травми в склад центрбек Болденков, дебютували щойно підписані нападник Сікорський і півзахисник Оринчак.

«Волинь» бомбічно стартувала матчі, а «Нива» просто не встигала за лучанами. Господарі двічі забили із допомогою оборонців. Спочатку простріл зі штрафного завершив Войтіховський, а удар Протасова повз підправив  у ворота Дворовенко — 2:0 вже на 13 хвилині гри.


 

До воротаря лучан Владислава Леванідова м’яч у перші пів години доходив лічені рази. «Волинь» контролювала гру, але на 40 хвилині для Сачка пролунав перший «дзвіночок» — сталася помилка Леванідова і Різник схибив, перекидаючи м’яча через нього.

На початку другого тайму Леванідов і Сімінін усіма частинами тіла захистили ворота після масованої атаки гостей і кількох ударів.

Навіть після цього неприємності для лучан не прогнозувалися і господарі могли принаймні тричі забивати. Героєм гри міг стати новачок Сікорський, який провів непоганий матч, але не забив два свої моменти.


 

Неписані футбольні закони спрацювали і цього разу. «Нива» провела заміни, пришвидшила темп і двічі забила в кінцівці.

Перший гол гостей прийшов з нічого. Леванідов випустив з рук слизький м’яч після простенького прострілу і Кисленко, який щойно вийшов на заміну, покарав кіпера — 2:1.

Відтак, завершальні 20 хвилин стали для лучан «валідольними». Слизький рахунок 2:1 міг змінити Різник, але його удар з 20 метрів прийшовся повз ворота «Волині». Але вже у наступній атаці Кисленко зробив дубль — після подачі зі штрафного йому ніхто не заважав розстріляти ворота ударом головою з 8 метрів.

На 82 хвилині лучани могли зганьбитися — знову після подачі зі штрафного гості розстрілювали ворота Леванідова. Із п’яти (!) метрів нападник пробив вище.

Нечисленним глядачам скучати  на «Аванграді» не довелося — на 84 хвилині Сімінін обігрався із Протасовим і пробив у стійку.

Завершальні хвилини пройшли в обопільних атаках, але першу перемогу Василю Сачку на чолі «Волині» вибороти не вдалося.
Лучани все ще не можуть виграти в чемпіонаті, вилетіли з Кубка України. «Нива» ж учетверте поспіль зіграла у нічию.


 

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024