У Люблинці з’явиться майданчик з вуличними тренажерами

01 Жовтня 2020, 10:12
Спортивний майданчик / Фото ілюстративне 2314
Спортивний майданчик / Фото ілюстративне

Люблинецька ОТГ стала однією із восьми громад, яку відібрали для участі в проєкті «Участь в дії: практики взаємодії влади та громади», що реалізується громадською організацією «Розвиток Волині» та фінансується в рамках Фонду підзвітності Міністерства закордонних справ Нідерландів.

Про це інформують на сайті Люблинецької ОТГ.

Завдяки участі в цьому проєкті провели тренінги для посадових осіб місцевого самоврядування, депутатів селищної ради, громадських активістів та учнів 8-11 класів і громадська організація «ТЕРІУС» отримала можливість розробити та подати проєктну заявку на конкурс міні-грантів, спрямованих на реалізацію суспільно-корисних ініціатив в громаді. Зрештою проєкт «Жити активно – це здорово та стильно» отримав підтримку.

Завдяки цьому проєкту в селищі Люблинець з’явиться майданчик із вуличними тренажерами, турніками. Це буде не просто спортивний майданчик, а відкрита зона для проведення дозвілля мешканцями селища. Встановлять лавки, урни, туалет загального користування.

Щоб  запобігти правопорушенням та забезпечити цілісність створеного майданчика, на ньому встановлять камеру відеоспостереження та ліхтар. 

 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024