На Волині у спортивному орієнтуванні вправлялося 300 спортсменів

28 Вересня 2020, 19:20
2439

До Дня туризму на Волині відбулися старти традиційних змагань зі спортивного орієнтування «Матчева зустріч клубів – 2020»

Старти шестиетапної естафети відбулися у Воротнівському лісі, а особисті змагання – у лісі поблизу села Баїв. Як повідомляють на сайті Боратинської громади, упродовж 26–27 вересня участь у змаганнях брало майже 300 учасників, які представляли 16 регіонів України.

Брали участь і господарі – збірна  Боратинської громади, яка вже третій рік поспіль є учасницею «Матчевої зустрічі клубів».

Найбільш вдалими для представників громади стали старти поблизу Баєва. Андрій Марчук з Боратина здобув перемогу в групі Ч21Е, а серед наймолодших дівчат друге місце виборола Дарина Казакова з Променя.





 

Спеціально для змагань вперше була виготовлена спортивна карта лісового масиву поблизу Баєва (автор – методист Волинського обласного центру національно патріотичного виховання, туризму і краєзнавства учнівської молоді Ігор Мальчик). Приємним є той факт, що відтепер спортивна карта буде використовуватися для змагань на території громади та тренувань для баївських школярів.

Тріумф на «Матчевій зустрічі клубів» для Боратинської громади цими днями не єдиний – напередодні дня туризму школярі з Боратина і Променя також узяли участь у Відкритих змаганнях Луцького педагогічного коледжу зі спортивного орієнтування та пішохідного туризму, які відбулися у Луцьку. Серед призерів і переможців змагань в групі школярів – Назар Савонік, сестри Маргарита та Іванка Яриз, Іван Стричинець з Променя, Маргарита Шевчук з Боратина.


 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
18.04.2024