«Волинь» підписала Сікорського, якого вигнали з «Агробізнесу» за поїздку в Росію

28 Вересня 2020, 11:56
2329 Джерело: Агробізнес

Луцька «Волинь» поповнилася новим футболістом. Нападника Ігоря Сікорського внесли до бази футболістів УАФ у списку «хрестоносців», раніше він перебував в команді на оглядинах.

На початку вересня із нападником попрощався головний тренер «Чорноморця» Сергій Ковалець. Нападник грав в Одесі із січня цього року. Раніше він захищав кольори «Агробізнесу» з Волочиська, звідки був зі скандалом вигнаний.

Взимку цього року Сікорський відвідав Росію і виклав в Інстаграмі фото на тлі російських символів, підписавши їх емоційними коментарями.

Скріншот Інстаграму Сікорського
Скріншот Інстаграму Сікорського

 

Президент «Агробізнесу» Олег Собуцький сказав тоді, що нападник зіпсував авторитет клубу і в його команді такі люди грати не можуть.

«Сьогодні в Україні йде війна, але в голові не вкладається, що є люди, які цього не розуміють. Вони їдуть фотографуються і дають заробити гроші нашому ворогу. У нас патріотична команда, патріотичні люди, і ця ситуація є неприйнятною, – сказав президент «Агробізнесу».

Сікорський пояснював, що не поїхав би в Росію, якби знав про таку реакцію. Водночас він заявив, що швидко знайде нову команду.

Так і сталося — дуже швидко він опинився в «Чорноморці». Раніше вихованець київського футболу виступав за «Зорю», алчевську «Сталь», «Геліос», «Миколаїв», «Верес», «Гірник-Спорт» і латвійський «Даугавпілс».

Нагадаємо, що «Волинь» вимушено пропустила два тижні через спалах корона вірусу в клубі. Наразі лучани готуються зіграти пропущений раніше матч третього туру із тернопільською «Нивою». Він відбудеться із глядачами 1 жовтня о 18.30.

Скріншот УАФ
Скріншот УАФ

 

Читайте також:

Почесний громадянин Луцька став чемпіоном Росії

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
22.04.2024