На Турійщини провели чемпіонат з волейболу

28 Вересня 2020, 09:57
Волейболісти 968
Волейболісти

У спортзалі Турійської  ДЮСШ   змагались  волейбольні команди з сіл та селищ району.

Як розповів для  Район.Турійськ  журналіст Володимир Дубінчук, волейбол входить у  програму сільських спортивних ігор Волині як основний з восьми обов’язкових видів. В цьому році так вийшло, що у футболі ні чемпіонат, ні кубок Турійського району не проводилися з відомих причин, пов’язаних з вірусною ситуацією. А   волейбольний турнір вирішили провести, зрозуміло, з дотриманням  діючих протиепідемічних заходів.

Згідно з жеребкуванням пощастило команді з Дуліб – у підгрупі легко обіграли турійчан у двох сетах. Чекали переможця підгрупи, де боролися за вихід у фінал команди з Лукова, Кульчина і Купичева. Роман Красак, як завжди, привіз  купичівських хлопців з єдиною метою – на перемогу. І нібито у стартовому матчі все до цього йшло.

 У першому сеті обіграли луківчан з рахунком 25:20. А  у другому поступилися з таким же. Третій програли і відбули з-поміж претендентів на призові місця після того, як неждано-негадано пограли команді з Кульчина 0:2. Кульчинці не розрахували свої сили  і в матчі з командою райцентру поступилися з рахунком 0:2. Турійчани із своїм лідером Юрієм Королем у підсумку зайняли третє місце.  

 За перемогу в турнірі між командами села Дуліби і селища Луків вистачало всього – і емоцій, і боротьби. Перемогу святкували все-таки законодавці районного волейболу – дулібівці, вони перемогли у напруженій боротьбі своїх опонентів у двох сетах  і вкотре довели, що були і залишаються на Турійщині законодавцями моди у цьому виді спорту.

Вшанування пам'яті Станіслава Грищенка
Вшанування пам'яті Станіслава Грищенка

  По завершенні змагань та вручення медалей відповідних ступенів, грамот, а переможцю – Кубка, учасники  турніру з  очільницею дулібівської сільської ради Тетяною Чайкою відвідали місце останнього спочинку багаторічного керівника  місцевого агроформування, відомого в області аграрія  Станіслава Грищенка, який дбав про розвиток згадуваного виду спорту.  

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024