Рівнянин Марко Левішин взяв участь у двох етапах чеської спідвейної Екстраліги

26 Вересня 2020, 17:00
Рівнянин Марко Левішин 1597
Рівнянин Марко Левішин

Рівнянин Марко Левішин взяв участь у двох етапах чеської спідвейної Екстраліги, Марко став першим рівненським гонщиком, який змагався у цих перегонах.

Про це інформує РівнеПост.

За командне чемпіонство у Чехії борються чотири клуби. Один з них «Інтерхім» з міста Ліберец, за який і виступав Левішин.

У першій гонці в Ліберці Марко набрав 9 очок, у другій — у Пардубіце — 7. В обох гонках його клуб був останній.

«Три роки тому на змаганнях чеської Екстраліги ми з Марком були в якості глядачів, тепер ми учасники, — розповідає менеджер спортсмена Сергій Головня. — Рівень цієї ліги достатньо високий — між першою та другою польськими лігами. Хоча за деякі клуби виступають навіть представники польської Екстраліги. Марко зміг себе добре зарекомендувати, був одним з лідерів команди. У другій гонці він трохи недобрав очок. В одному з заїздів випереджав таких знаних гонщиків, як Лєбєдєв та Мілік, але пробив колесо і зійшов. Тепер Левішина запросили на заключний етап, що відбудеться 13 жовтня у Празі».

Гонка у Пардубіце для Марка Левішина була ще й генеральною репетицією перед фіналом юніорського чемпіонату світу, що відбудеться 2 жовтня у Пардубіце.

Загалом жовтень для рівненського спідвеїста обіцяє бути насиченим.

Третього жовтня знов-таки у Пардубіце він візьме участь у юніорському турнірі, 10 жовтня — у польському Равічі у фіналі чемпіонату Європи серед юніорів, а 13 жовтня — у 4-му етапі чеської Екстраліги.


 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024