На Рівненщині відбувся турнір із мініфутболу пам'яті Олега Топчієнка

21 Вересня 2020, 12:33
1790

21 вересня минає рік, як на 57-му році життя відійшов у вічність легендарний корецький футболіст Олег Володимирович Топчієнко.

Футболом Олег захоплювався з дитинства, був чемпіоном області серед школярів, грав у обласних змаганнях «Шкіряний м’яч». Брав участь у футбольних поєдинках зі збірною Радянського Союзу та «Динамо» (Київ), коли ці команди приїжджали до Корця. На місці міг набити м’ячем 600 ударів поспіль. «Феномен корецького футболу» – саме так його називає шкільний товариш Іван Берташ.

20 вересня за упокій душі Олега Володимировича зранку молилися у храмах міста, а в обідню пору на футбольному полі у міському парку відбувся турнір з мініфутболу серед ветеранів, присвячений пам’яті видатного спортсмена.

Лише світлі спомини залишив по собі Олег Топчієнко. Добрим словом його згадували  шкільний товариш Іван Берташ (корчанин, а нині проживає в Рокитному), колишній гравець «Радону» Дмитро Редька, усі учасники та вболівальники турніру.


 


 

 Участь в урочистому відкритті змагань взяла Корецька міська голова Людмила Дмитрук та племінниця Олега Володимировича Олена Гачкевич (Топчієнко). Пам'ять одного з найкращих корецьких футболістів вшанували хвилиною мовчання.



 

На майданчику зустрілися футболісти з Корця,  Олександрії та  Новограда-Волинського («Авангард» (ветерани)).

Корець
Корець

Олександрія
Олександрія

«Авангард» (Новоград-Волинський)
«Авангард» (Новоград-Волинський)

Перемогу у запеклому турнірі виборола команда «Авангард» Новограда-Волинського, друге місце посіли футболісти з Корця, третє – з Олександрії.
















 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024