«Поділля» Хмельницький – «Волинь-2»: перед грою

12 Вересня 2020, 11:44
1992

Друга ліга продовжується – цікавий сезон у групі А для «Волині-2» продовжиться тепер уже першим гостьовим поєдинком проти «Поділля».

Про це інформує сайт ФК Волинь.

 Чемпіонат України. Друга ліга, група А, 2 тур. 12 вересня, Хмельницький, спорткомплекс «Поділля». Початок – 16:00. Пряма трансляція – YouTube.

 Хмельничани досить суттєво змінили склад у порівнянні з попереднім роком після того, як фінішували у самій серединці західної зони Другої ліги.

Команду Віталія Костишина поповнили як наддосвідчені гравці, такі як Олександр Жданов та Олег Чуваєв, так і перспективна молодь. Навіть попри кадрові проблеми, цей сплав молоді та досвіду непогано почав чемпіонат, обігравши на виїзді «Карпати» (3:0).

А до цього «Поділля» у драматичному поєдинку по пенальті обіграло «Прикарпаття» у Кубку України, однак при цьому задіяли дискваліфікованого Яна Морговського, через що вчора отримали технічну поразку та виліт з турніру. Можна не сумніватися – на волинян ці хлопці після такого вийдуть з подвійною злістю та мотивацією.

«Волинь-2» також розпочала з перемоги – пропустивши першими, підопічні Альберта Шахова розібралися із вінницькою «Нивою» (3:1).

Звісно, до стовідсоткової зіграності цьому колективу, який, по суті, зібрався перед самим початком сезону, ще далеко, однак уже в першому турі ці хлопці показали нотки хорошої гри, а за підсумками першого туру Максим Войтіховський та Микола Миронюк потрапили до підбірки найкращих гравців уік-енду від «Спорт Арени».

«Хрестоносці» мають хороший шанс стати одним із приємних відкриттів Другої ліги, а гнати вперед буде ще й мотивація потрапити до першої команди.

До слова, матч пройде без глядачів на трибунах, однак транслюватиметься господарями поля в YouTube. Посилання на трансляцію чекайте на нашому сайті та в соцмережах згодом.

VERSUS

Звісно ж, цей поєдинок відноситиметься до зовсім іншої історії протистоянь, аніж у «Поділля» з основною луцькою «Волинню».

Утім, не можна не згадати минулорічний матч «Поділля» та «Волині» у рамках Кубка України, тим більше «Хрестоносці» тоді по суті якраз і виступали дублюючим складом – основний час матчу завершився нічиєю 1:1, а у серії пенальті дива творив Владислав Леванідов, який відбив чотири удари та провів нашу команду далі по турнірній сітці.

Ще одним «версусом» протистояння стане наявність у складі хмельничан екс-волинянина Дмитра Задерецького, який починав у Луцьку свою професійну кар’єру футболіста та захищав кольори «Волині» протягом більш як чотирьох років.

АРБІТРИ

У цьому матчі бригаду арбітрів очолить Катерина Зора із Києва. Допомагатимуть їй асистенти – Богдан Морозюк (Івано-Франківськ) та Юрій Кравченко (Київ). Резервний арбітр – Марина Матковська (Хмельницький). Спостерігач арбітражу – Юрій Козачук (Вінниця).

ВІЗИТІВКА

Суперник – «Поділля» (Хмельницький)

Рік заснування: 1960

Кольори клубу: біло-сині

Офіційний сайт клубу: http://fcpodillya.com.ua/

Головний тренер: Віталій Костишин

Місце в групі А Другої ліги 2019-2020: 6 (20 матчів, 8 перемог, 5 нічиїх, 7 поразок, різниця голів 23:25, 29 очок)

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024