«Волинь» не змогла виграти у дебютанта із села Магдалинівка

11 Вересня 2020, 20:00
1592

«Волинь» зіграла у гостях в нічию із дебютантом Першої ліги командою ВПК-Агро з села Магдалинівка Дніпропетровської області. На стадіоні «Метеор» в Дніпрі лучани забили першими, але мусили задовольнитися нічиєю 1:1.

У «Волині» в основі вийшли щойно заявлені новачки — центральний захисник Роман Никитюк, а також центральний півзахисник Владислав Приймак. Замість Неділька у воротах Владислав Леванідов.

Стартовий склад «Волині»: Леванідов - Сімінін, Никитюк, Приндета, Цюпа - Чачуа, Приймак - Протасов, Ляшенко - Хомченко, Бондаренко.

Дебютант Першої ліги ВПК-Агро грав без чотирьох гравців основи — двох центрбеків, вінгера і нападника.

Василь Сачко почав з двома нападниками і це швидко дало результати. Господарі поля (а воно на «Метеорі» в Дніпрі бажало б бути кращої якості) знітилися і давали грати «Волині».

Незрозуміло як не забив Ляшенко, вибігши у чистий вихід сам на сам, влучив ударом головою у поперечину Протасов.

На 25 хвилині перевага матеріалізувалася — Хомченко прийняв подачу Цюпи в центрі поля і ударом через себе надіслав м’яча у дальній кут «ВПК–Агро» — 0:1.

Майже відразу швидкості в матчі зменшилися, а гольових моментів біля воріт господарів поменшало. Ще перед забитим м’ячем «Волинь» пропустила контратаку, коли Будняк обіграв Приндету і не влучив у дальній кут воріт Леванідова. 

А другий тайм почався так, ніби лучани щойно дебютували в Першій лізі. «ВПК-агро» дуже потужно стартував і Будняк з третьої спроби забив — він у порожні ворота замкнув простріл. 

Сачко провів чимало замін, але переламати хід гри не зумів. 

Наприкінці гри на перекопаному «Метеорі»  точилася чоловіча боротьба, були фоли і жовті картки. Але голів більше глядачі не побачили, як і змістовної гри від «Волині».

Команда Сачка набирає тільки 1 очко в стартових двох поєдинках і очікує найближчої середи «Прикарпаття» у рамках другого раунду Кубка України.

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
22.04.2024