Анонс та трансляція матчу «ВПК-АГРО» – «Волинь»

11 Вересня 2020, 10:33
1910

Чемпіонат України в Першій лізі розпочався і готовий увійти в свою активну стадію – вже з нового тижня у дивізіоні можуть розраховувати на більш повноцінний тур, а на «Волинь» чекає перший виїзний поєдинок сезону – вперше в історії «Хрестоносці» зустрінуться із дебютантами Першої ліги з «ВПК-Агро».

Про це йдеться на офіційному сайті Волині.

Чемпіонат України. Перша ліга, 2 тур. 11 вересня, Дніпро, стадіон «Метеор». Початок – 18:30. Трансляція – YouTube та телеканал XSport.

Взагалі колектив із Магдалинівки дебютант лише де-юре, адже має чимало досвідчених футболістів та непогані перспективи у цьогорічній Першій лізі.

Позаминулого сезону підопічні Сергія Соловйова виграли непростий чемпіонат України серед аматорів, а торік ураганом пронеслися по Другій лізі, вигравши у підсумку східну зону змагань.

На новий чемпіонат до «ВПК-Агро» приєдналося ще декілька футболістів з досвідом виступів у змаганнях ПФЛ – Антон Кіча, Іван Тищенко, Михайло Удод, Владислав Горбаченко, Павло Мілєсін. 

І якщо у першому матчі сезону «зелено-чорні» таки поступилися «колегам» по підвищенню з Другої ліги – «Альянсу» – то у першому раунді Кубка України перед цим упевнено розібралися з амбіційним харківським «Металом». Словом, можна не сумніватися, що на нашу команду чекає непростий виїзд.

«Волинь» у першому турі поступилася з таким самим рахунком, як і «ВПК-Агро», зазнавши несподіваної поразки від «Кременя» (2:3). Утім, Василь Сачко логічно відзначив, що команда лише формується, а з кожним туром повинна ставати все більш боєздатною в новому сезоні. 

Олександр Бондаренко та Євген Протасов у першому турі забили дебютні голи за «Хрестоносців», а останній – навіть попри невдалий командний результат потрапив до символічної збірної туру Першої ліги від постійних оглядачів дивізіону.

У виїзному матчі «Волинь» з досить великою вірогідністю може розраховувати і на підсилення від «Волині-2», яка переможно дебютувала у Другій лізі – Василь Сачко перед сезоном обіцяв, що найкращі з дублюючого складу будуть заохочені шансами серед «основи».

Найголовніше для лучан зараз – здобути результат. І до цього, можна не сумніватися, «Хрестоносці» в другому турі чемпіонату докладуть усіх можливих зусиль.

АРБІТРИ

Обслуговуватиме гру арбітр з Черкаської області – Євген Цибулько. Асистенти арбітра – Ярослав Поважний (Харків) та Максим Катющев (Одеса). Резервний арбітр – Ростислав Дубина (Дніпро). Спостерігач арбітражу – Павло Брюхов (Кременчук).

ВІЗИТІВКА

Суперник – «ВПК-Агро» (Магдалинівка)

Рік заснування: 2011

Кольори клубу: зелено-чорні

Офіційний сайт клубу: https://www.fc-vpkagro.com.ua/

Головний тренер: Сергій Соловйов

Місце у таблиці групи «Б» Другої ліги сезону 2019-2020: 1 (20 матчів, 15 перемог, 3 нічиї, 2 поразки, різниця голів 48:15, 48 очок)

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024