ФК «Вельбівно» не гратиме в Першій лізі: немає коштів

25 Квітня 2019, 18:27
Чи дочекається м'яч футболістів? 3132
Чи дочекається м'яч футболістів?

Минулого сезону ФК «Вельбівно» впевнено переміг у Другій лізі Рівненщини, що дало змогу команді розпочати весну в головній лізі області. Ще 21 березня Комітет із проведення змагань Рівненської обласної федерації футболу затвердив список учасників Першої ліги, із-поміж яких були й наші земляки.

Проте вже під час жеребкування І кола турніру представників «Вельбівного» не було, оскільки команда не змогла гарантувати фінансове забезпечення турніру. Місцеві футболісти до останнього сподівалися, що клубу вдасться знайти кошти для виступів у Першій лізі.

У коментарі Район.Острог Валентин Стрілець, голова Острозької районної федерації футболу, зазначив, що була попередня домовленість із місцевим підприємством щодо спонсорування команди, однак сума внесків виявилася непідйомною. Очільник районного футболу підтвердив, що ФК «Вельбівно» не гратиме в Першій лізі Рівненщини.

Однак надія про те, що Острожчина не залишиться без великого футболу, жевріла до останнього, адже були чутки, що для участі в Першій лізі області можуть дозаявити іншого представника району– ФК «Грем’яче». Але з’явилася інша проблема. Як прокоментував виданню капітан «Грем’ячого» Микола Науменко, відповідно до регламенту потрібно ще мати дитячу команду, однак її зібрати не вдалося.

«Ми подали заявку, щоби грати в Другій лізі, оскільки там не треба дитячої команди. За сезон у Першій лізі потрібно витратити півмільйона гривень, а для другої вистачить 200 тисяч», – зауважив Микола Науменко.

Однак чиновники рівненського футболу не підтримали такої пропозиції. Острог і Острожчина на весь сезон залишилися без великого футболу.

Щоправда, футболісти шукають інші хліба. Приміром, нападник ФК «Вельбівно» Сергій Непомнящий захищатиме кольори  бугринської «Калини» (Гощанський район). І вже в першому матчі сезону наш земляк записав до свого активу гол, перегравши воротаря ФК «Рафалівка».

Читайте також:

В Острозі повністю зник футбол

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024
23.04.2024