Анонс та трансляція матчу «Волинь» – «Кремінь»

05 Вересня 2020, 13:44
1548

Сьогодні, 5 вересня, футболісти «Волині» та «Кременя» у Луцьку відкривають новий сезон. Цей матч стане дебютним для тренера «Волині» Василя Сачка. На відміну від «Кременя», який зіграв у Кубку України, де наставник кременчужан дебютував на посту головного тренера – «Волинь» проведе перший матч.

Посилання на пряму трансляцію.

Суддівські призначення

  • Головний арбітр: Дубровець Павло (Житомир)
  • Арбітри: Якимик Ростислав (Львів), Суряк Юрій (Львів)
  • 4-й арбітр: Подригуля Вадим (Луцьк)
  • Спостерігач арбітражу: Овчар Ігор (Івано-Франківськ)

Павло Дубровець обслуговував 4 матчі за участі «Кременя» й в усіх кременчужани святкували перемогу.

У 2014 році «Кремінь» обіграв «Скалу» в рамках чемпіонату Другої ліги з рахунком – 2:0, а у 2018 році з рахунком 1:0 обіграв «Кристал» і «Нікополь». А минулого сезону в Кубку України «Кремінь» обіграв «Черкащину» – 2:1.

– Зміни в командах

За інформацією пресслужби Волині, наша команда – не з легких. Навіть незважаючи на те, що «Кремінь», особливо у літній частині минулого сезону, проявив себе саме як домашня команда, тепер під проводом легенди українського футболу Олександра Головка намагатиметься одразу розпочати із сюрпризів для суперників.

До слова, команда із Полтавщини знову суттєво оновилася, однак поряд із рядом молодих новачків, колектив із Кременчука поповнили також справжні «зубри» змагань під егідою ПФЛ – як форвард Станіслав Куліш, воротар Роман Данкович чи захисники Сергій Чеботаєв, Олег Бородай та Руслан Зубков. Від гостей майбутнього поєдинку можна чекати несподіванок…

«Волинь» також суттєво оновилася влітку. Новим головним тренером став легендарний в минулому гравець луцького колективу Василь Сачко, а сам клуб взяв курс на повернення до рідного краю своїх вихованців.

Так, до команди приєдналися Андрій Ляшенко, Юрій Тетеренко, Владислав Шаповал та Віктор Хомченко, а компанію їм склали досвідчений бомбардир змагань ПФЛ Олександр Бондаренко, а також Антон Євдокимов, Євген Протасов та Максим Войтіховський.

Поряд з місцевим сплавом досвіду та молоді, який залишився у команді, це обіцяє «Хрестоносцям» дуже цікавий сезон!

– Матч без глядачів

Через певні протиріччя у медичних вимогах тимчасового протоколу перший матч «Волині» в сезоні все-таки відбудеться без глядачів на трибунах.

– Історія протистоянь

«Кремінь» та «Волинь» за свою історію зустрічалися 28 раз. Команди один проти одного добре грають на власному полі. «Волинь» у першому колі відновила паритет в особистих зустрічах, тому статистика однакова: 11 перемог, 5 нічиїх та 11 поразок.

  • Перша ліга 2017/2018 р.:

30.08.2017 «Кремінь» (Кременчук) – «Волинь» (Луцьк) – 3:1 (Богданов, Степанчук, Боровський – Марчук)

6.04.2018 «Волинь» (Луцьк) – «Кремінь» (Кременчук) – 3:0 (Герасимюк, Болденков, Яковлев)

  • Перша ліга 2019/2020 р:

4.09.2019 «Волинь» (Луцьк) – «Кремінь» (Кременчук) – 3:0 (Горопевшек, Ченбай-автогол, Пономар)

04.07.2020 «Кремінь» – «Волинь» – 1:1 (Сула 53 – Кожанов 90+1 пенальті)

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024