На Рівненщині оголосили батл-суперфінал «Олімпійського літа»

03 Вересня 2020, 17:11
Фотоархів. «Олімпійське літо» в таборі «Країна мрій» (2019 р.) 2395
Фотоархів. «Олімпійське літо» в таборі «Країна мрій» (2019 р.)

«Спорт для всіх Рівненщини» за підтримки Відділення НОК України у Рівненській області оголошує про проведення великого спортивного батлу серед переможців та призерів дев’яти турів Всеукраїнського фізкультурно-оздоровчого заходу «Олімпійське літо» у Рівненській області.

«Олімпійське літо» – це комплекс заходів, які щороку проводять на теренах краю, аби пропагувати здоровий та активний спосіб життя. До активностей зазвичай залучають відвідувачів пришкільних і позашкільних таборів, закладів оздоровлення та ін. Однак улітку 2020 року через коронавірусний карантин механізм змагань змінили – упродовж липня – серпня учасники виконували встановлені завдання та публікували результати в події «Олімпійське літо на Рівненщині» у фейсбуці. Загалом відбулося дев’ять турів, у кожному з якого визначили переможців і призерів.

На сторінці «Спорт для всіх Рівненщини» повідомляють про підготовку до суперфіналу у вигляді батлу. Старт заходу запланували на 4 вересня.

Упродовж 4–7 вересня 14 учасників, які були переможцями та призерами 9 турів, розміщуватимуть у події «Олімпійське літо на Рівненщині. Суперфінал» у фейсбуці відео, на якому видно виконання довільних активності. Представлення активностей повинно бути цікавим і креативним. Дозволено використовувати будь-який спортивний інвентар.

Суперфіналісти представлятимуть такі громади Рівненщини:

  • місто Острог (7 учасників: Вероніка Кінах, Дмитро Мазярчук, Григор Нестор, Володимир Кравченко, Соломія Стецюк, Федір Лозюк, Олександра Черній)
  • Бугаївська ОТГ (4 учасники: Катерина Гула, Максим Федорук, Олександр Якимчук, Назар Федорук),
  • місто Рівне (Соня Юхим),
  • селище Володимирець (Артем Бульботка),
  • місто Радивилів (Володимир Хайчевський).






1









 

Переможців і призерів визначать голосуванням – перемогу здобуде той учасник, що демонструє активності, відео з якими отримає найбільше вподобань у відповідній події «Олімпійське літо на Рівненщині. Суперфінал». Голосування завершується об 11.00 7 вересня 2020 року. Оголошення результатів відбудеться до 15.00 7 вересня.
Переможець та призери будуть нагороджені медалями, дипломами та призами, котрі уже приготували організатори.

Коментар
18/04/2024 Середа
17.04.2024
16.04.2024