У Ковелі відбувся міжнародний турнір з тенісу

01 Вересня 2020, 16:33
Валентин Січкар 1395
Валентин Січкар

На тенісному корті на території Волинської філії Концерну РРТУ у Ковелі відбувся міжнародний турнір з тенісу. 

Понад двадцять учасників виборювали звання найсильнішого. Про це інформують у Ковельській міській раді.

«Два роки тому ми побудували майданчик  для своїх працівників, аби вони мали можливість займатись тенісом, волейболом, бадмінтоном. Ми загалом пропагуємо здоровий спосіб життя на підприємстві: їздимо колективом на лижі,  сплавляємось на байдарках. Коли ж до нас звернулась міська влада та надійшла пропозиція від місцевих тенісистів щодо турніру, ми з радістю відгукнулися і долучились до його організації. Він започатковувався для ковельчан та наших працівників, а вийшов міжнародним, адже у ньому взяв участь спортсмен з Білорусі», – розповів директор Волинської філії Концерну РРТ Сергій Семерей.

Учасники турніру були розподілені на чотири підгрупи і змагалися за коловою системою. До чвертьфіналу потрапили: Ігор Приступа, Валентин Січкар, Валентин Деменюк, Ігор Супрунюк, Олександр Філіпчук, Роман Багінський, Дмитро Ткач та Василь Климовець.  

Поділився своїми враженнями і гість з Білорусі Олексій Ніколаєв

«Дуже радий, що мені випала нагода пограти у Ковелі. Це — класні емоції. Враження від турніру позитивні. Круто, що спорт та здоровий спосіб життя пропагуються у вашому місті, а люди комунікують між собою», – каже Олександр.

Неоднаразовий переможець змагань, які проводились у Ковелі, Ігор Приступа поступився Олександру Філіпчуку з рахунком 3 : 6, Ігор Супрунюк був сильнішим за Дмитра Ткача — 6 : 2, Роман Багінський здолав Василя Климовця — 7 :5, а Валентин Січкар - Валентина Деменюка -  6 :1. 

У півфіналі Ігор Супрунюк виграв в Олександра Філіпчука -  7: 5, а Роман  Багінський поступився Валентину Січкарю — 3 : 6.

У грі за третє місце Олександр Філіпчук переміг Романа Багінського з рахунком 6 : 4. У фінальній грі Валентин Січкар – Ігоря Супрунюка — 6 :4.  

«Радує, що теніс  почав розвиватись у Ковелі. Минулого року ми збирали 10-12 учасників, а у нинішньому – понад 20. Досить достойну гру продемонструвала молодь, хоча ветерани також показали гідні результати», – наголосив переможець турніру Валентин Січкар, який, до речі, був і одним із його організаторів.


 

Переможців та призерів нагородили грамотами та медалями від Волинської філії Концерну РРТ вони також отримали сертифікати на кількаразове відвідування нового сквош центру, який нещодавно тут збудували.










 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024