Суперкубок Любомльщини з футболу: Полапи виявилися сильніші за Куснища

31 Серпня 2020, 11:04
Суперкубок Любомльщини з футболу 1149
Суперкубок Любомльщини з футболу

На стадіоні селища Головне відбувся матч за суперкубок району з футболу, у якому минулорічні чемпіони – команда Полап і володарі кубка району та водночас бронзові призери – куснищанці.

Матч відбувся 30 серпня. Про це повідомляє Наше життя.

Вже на другій хвилині полапівські спортсмени зусиллями Олега Мучака відкрили рахунок. За кілька миттєвостей вони мали нагоду забити вдруге, втім на висоті виявився голкіпер куснищанської команди Сергій Корчук.

У середині першого тайму гравець куснищанців Микола Боровик зі штрафного потужно пробивав під поперечину, але цього разу відмінно зіграв воротар полапців Андрій Сиротюк.

За дві хвилини до перерви куснищанці отримали гол «у роздягальню»: Віталій Паламарук знайшов шпарину в оборонних рубежах суперників і збільшив перевагу своєї команди – 2:0 на користь Полап.

Одразу по перерві двічі упродовж двох хвилин міг відзначитися полапівський гравець Володимир Маляс, який того дня відзначав день  народження, щоправда, зробити з цієї нагоди «гольовий» подарунок йому не вдалося. В цілому ж у другий половині зустрічі на полі тривала рівна боротьба за невеликої переваги Полап. Ближче до кінця інтриги додали куснищанські спортсмени: за 12 хвилин до фінального свистка Сергій Котюк скоротив розрив у рахунку. До фінального свистка рахунок так і не змінився – 2:1 – цілком заслужена перемога полапівських футболістів.

Читайте також: У Головні відбувся футбольний турнір до Дня Незалежності. ФОТО

По завершенні матчу працівники сектору культури, молоді та спорту РДА Руслан Гіль та Олександр Степанюк та голова районної федерації футболу Олександр Дзядук провели церемонію нагородження. Окрім команд-учасниць зустрічі, були відзначені кращі гравці: у куснищанців – Сергій Котюк, у полапців – Володимир Маляс.
















 

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024
16.04.2024