У «Вересі» футболіста під номером «12» на полі не буде

29 Серпня 2020, 14:33
2031

Керівництво Народного клубу «Верес» прийняло рішення назавжди закріпити номер «12» за вболівальниками. Вирішено, що футболіст під таким номером ніколи не з’явиться на полі. Але колективний «дванадцятий» гравець завжди був і буде на трибунах стадіонів, де гратиме «Верес».

Про це пише Інформаційна служба НК "Верес" (Рівне) 

Футбольна спільнота України знає про унікальність рівненських уболівальників. За п’ять сезонів з часу відродження професіонального футбольного клубу у Рівному не було жодного матчу без підтримки уболівальників червоно-чорних.

Де б не відбувався матч «Вереса», куди б не їхала команда на виїзд - всюди їх супроводжують віддані фанати і вболівальники. Чи то домашні матчі у Рівному, Львові, чи Млинові. Чи то виізні матчі в Тернополі, Сумах, чи в Горностаївці - посеред херсонського степу.

Всюди лунає відоме фанатське гасло: «Мій дід за «Верес» вболівав...».Дванадцятий гравець вболіватиме перед телевізором, хвилюватиметься за команду зі смартфоном у руці, дивлячись онлайн, чи текстову трансляцію. У всіх куточках України і світу.

«Футболку клубу з номером «12» мають право носити лише уболівальники і фанати клубу. На матчах НК «Верес», оголошуючи склад червоно-чорних, під номером «12» завжди оголошуватимуться уболівальники нашого клубу. Пропонуємо всім уболівальницьких спільнотам та угрупуванням розмістити свої лого і герби на банері, який клуб має намір виготовити в якості талісмана команди. Ми будемо вивішувати його на всіх матчах Народного клубу «Верес». Бо клуб - це не тільки футболісти, а й перш за все, члени клубу і наші віддані уболівальники. Разом - ми сила! Це не лише гасло. Це наша філософія, наш принцип і стратегія розвитку футболу на Рівненщині», – йдеться у дописі.

Читайте також: Матч Кубка України з футболу «Дніпро» - «Верес» – перенесено через коронавірус

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024