Старовижівчани здобули перемоги на волейбольних змаганнях

27 Серпня 2020, 08:33
1100

Волейбольні команди Старовижівської селищної ради стали учасниками трьох змагань з пляжного волейболу.

21 серпня дві команди в складі: Олександра Гурського та Геннадія Хлопука, Петра Чорного та Олександра Сахарчука представили Старовижівську селищну ОТГ у відкритому турнірі з пляжного волейболу серед команд ветеранів 35 років і старше, присвяченого Дню Незалежності України, що проходив в селі Уховецьк Ковельського району. Про це інформують у пресслужбі селищної ради.

Серед восьми заявлених команд, старовижівська (О. Гурський, Г. Хлопук) здобули третє місце.

22-23 серпня на озері Озюрко Камінь-Каширського району проходив обласний фестиваль з пляжного волейболу на кубок Волинського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», на участь в якому було заявлено дві команди Старовижівської селищної ОТГ (Петро Чорний та Генадій Хлопук, Олександр Гурський та Віталій Базюк).

Поборотись за звання найсильніших на обласний фестиваль завітала рекордна кількість команд, а це 31 команда з різних куточків Волині. У підсумку напруженої боротьби наші команди здобули перемогу у своїх вікових категоріях:

  • чоловіки до 35 років І місце – команда Стара Вижівка в складі Олександра Гурського та Віталія Базюка;
  • чоловіки 35-45 років І місце – Стара Вижівка в складі Петра Чорного та Геннадія Хлопука.

Волейбольна команда О. Гурського та В. Базюка також взяла участь у 2 турі Чемпіонату України 2020 року з волейболу серед чоловіків, який проходив у смт Минів Рівненської області.

Читайте також: В Україні дозволили вживати фемінітиви в назвах професій

У жовтні у громадах Старовижівщини обиратимуть 46 депутатів










 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
27.03.2024