У Луцьку відбулося грандіозне силове шоу

25 Серпня 2020, 16:33
915

Відбулось силове шоу від мережі спортивних клубів «Plaza» на честь святкування Дня Державного Прапора України та Дня міста Луцька за підтримки Луцької міської ради.

Захід організували 23 серпня поблизу центрального парку Луцька. Про це Район.Рожище повідомили організатори.

Команда спортивних клубів вдячна усім, хто розділив цей день разом з ними.

«Висловлюємо щиру подяку директору департаменту сім'ї, молоді та спорту Луцької міської ради Володимиру Захожому, ведучому нашого свята Олександру Львовському, а також управлінню Державної служби з надзвичайних ситуацій у Волинській області, які разом з нашою командою зробили свято драйвовим та показали свій професійний вид спорту рятувальників у «Firefightet Combat Challenge», – йдеться у повідомленні.

На святі були присутні гості: працівники управління патрульної поліції у Волинській області, управління ДНСН у Волинській області, учасники бойових дій та антитерористичної операції, представники національного формування національної дружини «Волинь», Волинського регіонального центру з фізичної культури і спорту людей з інвалідністю «Інваспорт».

Усім вручили подяки, сертифікати та абонементи від мережі спортивних клубів «Plaza» та міської ради.

Для гостей та жителів міста проводили конкурси, подарунками були абонементи у клуб «Plaza» та спортивне харчування, а також кожному вручили флаєр зі знижкою -10%.

Попри погоду, яка була то сонячною, то мінливою, організаторам вдалося провести яскраве силове шоу.

«Ми завжди пропагуємо здоровий і активний спосіб життя та хочемо залучити нашу молодь до спорту. Чекаємо на Вас на тренуваннях у мережі спортивних клубів «Plaza» (місто Луцьк, вулиця Рівненська, 127; місто Рожище, вулиця Шевченка, 4Д)», – кажуть у мережі спортивних клубів.











Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024