У Головні відбувся футбольний турнір до Дня Незалежності. ФОТО

24 Серпня 2020, 15:33
Команда переможець турніру 1260
Команда переможець турніру

З метою відзначення Дня прапора та 29-ї річниці незалежності України на стадіоні в селищі Головне відбувся розіграш кубка Головненської ОТГ з футболу.

Матчі відбулися 23 серпня на стадіоні селища Головне.

Участь взяли команди Вишнівської, Рівненської (Полапи), Головненської громад та команда Згоранської сільської ради.

У першому матчі Головненська команда зіграла внічию матч із командою Вишнівської громади – 3:3. Тож, за правилами турніру, команди пробили післяматчеві пенальті. Тут удача посміхнулася гостям, які здобули право зіграти фінальний матч.

У другій грі зійшлися команди Полап та Згоран. Тут полапці не залишили шансів супернику – 4:1. 

У матчі за третє місце зіграли команди, які програли у перших матчах: Головненська та Згоранська. Господарі поля тут здобули перемогу з рахунком 2:0.

Цікавим та емоційним видався матч за звання переможця турніру між Полапами й командою Вишнівської громади. У першому таймі першими відзначилися полапці красивим ударом зі штрафного. Вишнівці не опустили руки й за кілька хвилин також забили прямим ударом зі штрафного, а ще за мить забили другий гол та вийшли вперед. Проте ще за якийсь час знову відзначилися футболісти з Полап – рахунок матчу став 2:2. 

У другому таймі команди діяли обережніше, чекаючи свого моменту. Зрештою, полапцям вдалося вийти вперед, але згодом вишнівці вкотре вирівняли рахунок у матчі – 3:3. Такий рахунок протримався до кінця матчу, отож, глядачів очікувала ще серія післяматчевих пенальті. 

Серія пенальті виявилася напруженою. окремі удали довелося перебивати, оскільки воротар, на думку арбітра, виходив з лінії воріт до моменту удару. Були суперечки та протести як від однієї команди, так і від іншої. Зрештою, удача цього дня була на боці полапців, які здобули перемогу й завоювали трофей.

Церемонію нагородження провели селищний голова Микола Демедюк, голова райради Микола Сушик та депутат райради (ВО «Свобода») й спонсор турніру Тарас Остренко.  













































 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024