Матч інтриг та інші поєдинки: анонс 2 туру Чемпіонату Острожчини

15 Серпня 2020, 19:19
1418

На Острожчині стартувала районна першість із футболу. У неділю, 16 серпня, відбудеться 2-й тур чемпіонату, який подарує уболівальникам цікаві поєдинки.

Торішній чемпіон і лідер турнірної таблиці ФК «Грем’яче» поміряється силами з ФК «Острог». У першому турі обидві команди здобули перемоги: острожани здолали курганівський «Міраж» (3:1), а підопічні Володимира Моцюка розгромили грозівський «Крок» (4:0), завершуючи поєдинок у меншості (червону карту отримав Михайло Ковальчук). Інтриги в матч додає те, що за ФК «Грем’яче» грають вихідці з Острога, а зустріч відбудеться на сільському стадіоні Вельбівного. Саме ця арена була рідною для багатьох грем’ячівців, які раніше захищали кольори ФК «Вельбівно», а уродженці Вельбівного тепер грають за ФК «Грем’яче».

Стартовий свисток Дмитра Білюка пролунає о 13.00.

Додаткової інтриги додає і те, що футболісти вже знатимуть результати інших матчів туру, які розпочнуться об 11.00, а переможець цього поєдинку принаймні на тиждень буде серед лідерів турнірної таблиці.

У Бадівці місцева «Нива» і курганівський «Міраж» спробують зачепитися за очки, адже в першому турі обидва колективи пізнали гіркоту поразок.

ФК «Хорів», який відпочивав напередодні, проекзаменує футболістів «Розважа». Тиждень тому розважці впевнено обіграли бадівську «Ниву» (2:0).

Нагадаємо, що у зв’язку з пандемією коронавірусу матчі відбудуться без глядачів. Репортаж із центральної битви туру та результати інших поєдинків очікуйте на Спорт на районі.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024