6 призерів в одному турнірі: ліга АДФ запрошує на змагання з міні-футболу

13 Серпня 2020, 10:33
1306

У суботу, 29 серпня відбудуться чергові змагання з міні-футболу від ГО «Асоціації дворового футболу 5х5. Зазначимо, що змагання стануть завершальними в сезоні весна-осінь. Тому запрошуємо колективи долучитися та здобути заслужені нагороди!

«Турнір буде дуже цікавим та насиченим! Хочемо максимально залучити колективи з регіонів. Отже, запрошую колективи приєднатися до змагань та провести цей день у колі друзів. 
У перспективі є проведення «Ліги Переможців АДФ», де призери та переможці розіграють головний трофей року. Тому для колективів є хороша мотивація позмагатися за звання чемпіона», - зазначає голова «Асоціації дворового футболу 5х5», – Микола Озюк.


Брати участь у турнірі можуть будь-які команди: вуличні, міські, сільські, районні, як новостворені, так і з давніми традиціями. Проте у змаганнях заборонено брати участь професійним футболістам. 

Графік матчів буде максимально комфортним, адже колективи будуть розділені на групи для уникнення скупчення учасників. 

Заявку можна подати ТУТ (http://goo.gl/forms/02W0v2f7x0) 

Колективи з допомогою сліпого жеребу будуть розділені на групи. Відповідно до зайнятого місця (у групі) команди поборються за нагороди в «Gold Cup» та «Silver Cup». 

  • ▫️Час гри - 2 тайми по 10 хвилин;
  • ▫️День проведення матчів - 29 серпня (субота) ;
  • ▫️Кількість гравців у полі - 5 осіб (4 +1);
  • ▫️Кількість гравців у заявці - 12 осіб;

Заявковий термін триває до 26 серпня!  Вас чекають якісна фото- та відеозйомка, тому кожен учасник ліги зможе побачити себе та прочитати про свої подвиги на кількох ресурсах ЗМІ.

Читайте також: У Ківерцях розіграють «Кубок Дворової ліги» від АДФ

За результатами турніру переможців чекають пам’ятні призи: кубки, медалі, подарункові сертифікати, корисні призи від організаторів та партнерів + індивідуальні нагороди для найкращих гравців. Для детальної інформації телефонуйте: 099-700-62-09; 050-169-95-15.

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024