ВК «Регіна-МЕГУ»: двоє пішло, п’ятеро нових гравців прийшло

11 Серпня 2020, 17:33
4250

Рівненська жіноча волейбольна команда «Регіна-МЕГУ» оголосила про підписання контрактів з п’ятьма новими гравчинями. У новому сезоні за команду Петра Хілька виступатимуть зв’язуюча Ангеліна Дуб’янська, діагональна Анна Єфременко, догравальниця Світлана Фартушняк, а також центральні блокуючі Уляна Котар та Ганна Михальчук.

Про це пише сайт РОФВ.

Ганна Мельничук упродовж чотирьох сезонів виступала за «Регіну», але минулий рік пропустила через особисті причини, які у клубі не називають. Фартушняк перейшла з київського «НУФВСУ», Котар — з житомирського «Полісся».

Втім, головне підсилення — це 23-річна Анна Єфременко та 26-річна Ангеліна Дуб’янська. Обидві — призерки Всесвітньої універсіади, обидві раніше виступали за тернопільську «Галичанку» та кам’янський «Прометей».

Натомість залишили «Регіну» досвідчені Таїсія Хорольська та Антоніна Жук.

Нині команда на зборі у Коблево. Коли саме стартує новий чемпіонат Суперліги, наразі невідомо. А от склад команд-учасниць — відомий.

Це 10 клубів. З вищої ліги піднялися дніпровська «Аланта» та «Полтавчанка». Остання у перехідних матчах вибила багаторічного учасника Суперліги вінницький «Білозгар».


 

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024