Рівненські юні вершниці перемогли на Черкащині

10 Серпня 2020, 16:33
1442

Рівненська команда вдало виступила на відкритих регіональних змаганнях Черкаської області з кінного спорту Кубок «Parade Allure», турнір проходив в місті Жашків.

Про це пише Федерація кінного спорту Рівненської області

В класі поні від нашого КСК «Патріот» виступали десятирічні спортсменки Аліса Шумаєва та Євгенія Хомюк. На маршруті 50 см Женя і її напарник Вишенька здобули золото, тоді як Аліса на Свені стали срібними призерами.

В інший день змагань вже на маршруті з перешкодами 60 см – найкращий результат показала Аліса, а другою сходинку посіла Женя. Таким чином, дебютанти повернулись додому із комплектом нагород і кубків. Тренує спортсменок Ірина Косик.

Також дві нагороди з «Parade Allure» привезла Дарія Вакулінська та Атлантік. У конкурі на 80 см ця пара стала бронзовим призером. А в останній день змагань на маршруті 90 см вони покращили свій результат і здобули друге місце, тренує Дарію Тарас Поліщук.

Хороший час на достойному маршруті 120 см показала Анастасія Благодир. Прикрий повал не дозволив їй позмагатись за призове місце.

Трохи до п'десталу не дотягнула і Олександрі Онищук. Однак дівчата зуміли показати майстерність і хороший клас виступу. Готував до змагань спортсменок Денис Косик.

Читайте також: Рівненський вершник став кращим на Київщині






 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024
23.04.2024