«Королева спорту» і карантин: повідомили медичні умови проведення національних чемпіонатів у Луцьку

10 Серпня 2020, 09:04
2141 Джерело: ФЛАВО

Федерація легкої атлетики України повідомила медичні умови проведення двох національних чемпіонатів у Луцьку. 12-13 серпня на «Авангарді» проведуть юніорський чемпіонат України, а 15-16 серпняКомандний чемпіонат України.

Ці легкоатлетичні змагання – перші в країні, які проведуть після початку пандемії коронавірусу. Вони були під загрозою зриву і перенеслися з початку серпня через потрапляння Луцька в «червону» карантинну зону.  

ФЛАУ повідомила, що змагання відбудуться без глядачів. На вході учасникам перевірятимуть температуру. При виявлені температури вищої ніж 37,0 учасникам заборонять заходити на територію стадіону.

В місці реєстрації учасників (на повітрі) зможе перебувати одночасно 10 спортсменів з дотримання дистанції 1.5 м. Вони мусять бути в захисних масках.

До місця проведення змагань з технічних видів (стрибки в висоту, з жердиною, в довжину, потрійний та метання молота, списа, диска, штовхання ядра) спортсмени виходитимуть з дотриманням дистанції 1.5 м. Таку ж дистанцію триматимуть в місцях проведення змагань.  Одночасно в секторі дозволять перебувати до 50 спортсменів.

Читайте такожЛуцьк таки бігтиме від коронавірусу: ФЛАУ дозволила провести національні чемпіонати

Учасники бігових видів після проходження місця реєстрації проходять до місця старту також з дотриманням дистанції 1.5 м, а максимальна кількість учасників одного забігу становитиме до 25 спортсменів.

Схема пересування на стадіоні під час змагань
Схема пересування на стадіоні під час змагань

Сектори для технічних видів мусять знаходитися один від одного на мінімальній відстані 50 м. Максимальна одночасна кількість учасників, які можуть перебувати знаходяться на спортивній арені становитиме до 100 спортсменів.

Тренерам дозволять сидіти на трибуні за забором (через одне місце) напроти сектора з дотриманням дистанції 1,5 м один від одного.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024